Hostel-regissør med Stephen King-filmatisering

”Cell” foregår i en verden der mobiltelefoner sprer et virus som forvandler mennesker om til zombier. På en pressekonferanse i forbindelse med ”Hostel 2”, fortalte Roth om sine planer, skriver nettstedet Scifi.com

Roth kan ekle filmer. Her fra hans gjennombruddsfilm
Roth kan ekle filmer. Her fra hans gjennombruddsfilm "Hostel".

Elsker ideen

– Jeg elsker ideen om at teknologien vender seg mot oss. Jeg har alltid ønsket å lage en apokalyptisk film, og jeg liker at dette ikke er en standard zombie-film. Dette er mennesker som har blitt gale fordi hjernene deres har blitt ødelagt av mobiltelefoner. Jeg leste et sted at en fjerdedel av Amerikas bier har dødd uten at man vet årsaken. Er det et virus? Noen hevder at det er mobiltelefonene som gjør det, at signalene forvirrer biene slik at de ikke kommer seg hjem til kubene sine, forteller Roth.

- Men hva som virkelig gjorde meg tent på ideen var orkanen Katrina. På bare et par minutter ble man vitne til den komplette ødeleggelsen av et samfunn. Folk ble nesten som dyr, lik fløt nedover elvene mens de gjenlevende skjøt på hverandre. Politiet sa opp jobben, og militæret dukket ikke opp på fem dager, fortsetter Roth.

Konfererte med King

Roth fortalte videre at han har snakket med Stephen King angående prosjektet.

- Jeg hørte han var forbannet på Kubrick i forbindelse med filmatiseringen av ”The Shining”, som er en film jeg elsker. Så jeg tenkte, King er min favorittforfatter, og jeg har ikke lyst til å gjøre ham forbannet. Derfor har jeg bestemt meg for å lage en skikkelig adapsjon, ikke en ren avfilming av boken. Jeg skal ta nøkkelelementer fra boken og så lage det om til en egen film, sier Roth, og fortsetter:

– Jeg snakket forresten med King. Han sa: Bare ta det rolig. Gjør hva du vil. Det er din adapsjon av ”Cell”.

Eli Roth har mange baller i luften for tiden. For ikke lenge siden skrev vi blant annet om Roths nyeste prosjekt ”Trailer Trash”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen