Hostel-regissør med film om filmtrailere

Filmen skal hete ”Trailer Trash” og kommer nesten utelukkende til å bestå av falske trailere. Skrekkregissør Eli Roth har fortalt til Scifi.com at han også har funnet en genial måte å knytte sammen trailerne på slik at de kan fungere som en spillefilm.

I samme stil som "Borat" og "Jackass"

"Hostel"-regissøren er mer kjent for grusomme grøss enn Borat-lignende krumspring.

– Jeg har lyst til å lage en film som ”Borat”, eller "Jackass". En film som er totalt absurd og tullete med en masse falske trailere, forteller Roth.

Roth ble svært inspirert av opplevelsen han hadde med å lage en av de falske trailerne for ”Grindhouse”:

– Å lage den ”Thanksgiving”-traileren var den morsomste opplevelsen jeg har hatt på et filmsett noen gang. Det føltes som man ikke hadde noe ansvar. Jeg trengte ikke å følge noen kontinuitet. Det gjorde ingenting om vi mistet en skuespiller fra den ene dagen til den andre. Hvert bilde var av enten nakenhet, død eller en vits. Alt var bare ”money shots”. Jeg har lyst til å lage en hel film med bare sånne saker, forsetter Roth.

Ikke en nullbudsjettsfilm

Selv om filmen kommer til å bli laget på liten skala, ønsker Roth å ha et visst budsjett:

– Trailerne må se ut som om de er fra virkelige filmer. Jeg kommer faktisk til å få tilfredsstillelsen av å ha laget 30 filmer. Det er nemlig sånn at når man har laget en falsk trailer for en ikke-eksisterende film, så føles det som man har laget en hel film, siden man har alle de beste scenene med i traileren.

Får støtte

Roth har også fått mye støtte fra venner i filmbransjen for sin ide:

– Både Edgar Wright (Shaun of the Dead), og effektguru Greg Nicotero er entusiastiske og har fortalt at jeg må si ifra når jeg begynner med filmen, sier regissøren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen