Nå kan du høre påskekrimmen på telefonen. (Foto: Kuzma / Istockphoto)

Hør påskekrim på mobilen

Krim og påske henger sammen, men for mange er det et ordentlig ork å lese bøker. Løsningen blir da ofte lydbok. En lydbok sparer deg for unødvendig mye bagasje og vekt.

Både utenlandske og norske forfattere

Nå hiver Netcom seg på lydbokbølgen, og tilbyr nedlasting av bøker rett til mobiltelefonen. Selskapet dilter dermed etter Telenor, som lanserte lydbøker allerede i fjor sommer.

Netcom åpner en lydbokavdeling i musikkbutikken sin. Der kan du velge mellom 400 ulike titler av blant andre Thornbjørn Egner, Terje Formoe, Anne Holt, Jan Guilllou og Liza Marklun.

– Vi ønsker å tilby et rikt innholdstilbud, og lydbøker er noe som stadig flere får opp øynene for. I tillegg til flere gode krim- og spenningsbøker, har vi lagt vekt på et godt utvalg til barn og ungdom, sier innholdssjef Marius Halle i Netcom.

Tilpasset mobilen

Hver lydbok er delt inn i ca 30 minutters biter, med en størrelse på maksimalt 3,8 MB. Prisene varierer etter bokens lengde og pris fra forlag, men lydbøkene har den fordel at de lar deg kjøpe én bit av en bok, og dersom den ikke faller i smak så slipper man å kjøpe hele. Og dersom man virkelig skulle være skeptisk kan man forhåndslytte gratis.

Bøkene kan lastes ned ved å gå til Netcoms wap-portal, wap.netcom.no, med mobilen. Har du handlet bok med mobilen, kan de også lastes ned til datamaskinen i sin fulle lengde uten at det koster ekstra.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen