Hør hjerteslagene til babyen din med denne smarte dingsen
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Hør hjerteslagene til babyen din med denne smarte dingsen

BellaBeat Shell kan bli en hit blant gravide.

Normalt får ikke kommende foreldre høre hjerterytmen til sitt ufødte barn andre steder enn hos legen sin, på ultralydundersøkelse. Det vil selskapet BellaBeat gjøre noe med, skriver Pocket-Lint.

BellaBeat funger sammen med Android-mobiler og iPhone.
BellaBeat funger sammen med Android-mobiler og iPhone. Foto: BellaBeat

De har nemlig utviklet en ny dings med en rekke sensorer som angivelig skal kunne klare å forsterke lyden av hjerteslagene. Via Bluetooth-tilkobling kan du deretter høre hjertelyden på mobilen din. Den tennisballstore dingsen kaller de BellaBeat Shell.

Hjerterytmen kan tas opp, og ikke overraskende er det også lagt inn en delefunksjon i appen. Dingsen skal ifølge produsenten også klare å holde styr på hvor ofte babyen sparker, og hvordan den beveger seg. 

I tillegg kan du spille musikk eller andre lydklipp for det ufødte barnet gjennom dingsen. Det sies at jo at babyen plukker opp en del lyder allerede i magen. Appen kommer til iOS og Android.

Blir til babymonitor etter fødselen

Når barnet er født, kan du dessuten bruke BellaBeat Shell som babymonitor. Foruten å kunne lytte til lyder fra barnerommet fra et annet rom, gjør dingsen ulike målinger. For eksempel skal den kunne avgjøre når babyen sovner, gjenkjenne ulike typer gråt, og måle luftfuktigheten i rommet.

Videre kan du spille av såkalt «white noise»-lyder som er ment å dulle barnet i søvn.

BellaBeat Shell vil etter planen komme på markedet senere i år, men det er foreløpig ikke kjent hvor mye den vil koste. På produsentens nettside kan du eventuelt melde deg på en nyhetsvarsling for forhåndsbestilling dersom dette virker interessant.

Smart-smukk sjekker om babyen din har feber
Pacif-i kommer på markedet i år »

(Kilder: BellaBeat Shell via Pocket-Lint)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen