Hopper på LED-bølgen

LG Electronics presenterer en serie skjermer med LED-bakgrunnsbelysning – E50-serien. Skjermene har ifølge en pressemelding en sofistikert design, energieffektiv teknologi og et fantastisk bilde. Skjermserien utstyrt med flere smarte funksjoner, blant annet Dual Screen og Cinema Mode.

De nye skjermene er utstyrt med et fleksibelt stativ der foten kan tas av slik at skjermen kan plasseres i en lavere posisjon. Skjermene er 17,5 millimeter tykke.

Innstillingsknappene er berøringsbaserte og integrert i skjermene. Når brukeren beveger fingeren mot knappene, lyser de opp i samme myke farge som detaljene rundt skjermen, og en meny vises nederst på skjermene.

E50 har ifølge pressemeldingen et klart bilde og passer til de aller fleste bruksområder. Med bildeformatet 16:9 blir hele skjermen tatt i bruk, helt ut i kanten. Skjermene har dynamisk kontrast på 5 000 000:1.

Skjermene leveres med en såkalte Smart+ pakke med en rekke smarte funksjoner. Her inngår Dual Screen, Auto Bright, Cinema Mode og Original Ratio. Dual Screen innebærer at skjermen for eksempel kan vise to nettsider parallelt. Auto Bright justerer lyset i skjermen avhengig av forholdene i rommet og hva som vises på skjermen.

Cinema Mode øker opplevelsen av videoer på nettet via et knappetrykk som automatisk mørklegger alt på skjermen unntatt selve videoen. Original Ratio innebærer at for eksempel filmens originalstørrelse ikke blir manipulert av skjermen.

Tekniske spesifikasjoner

  • Panelstørrelse: 20, 22 og 23 tommer
  • Lysstyrke: 250 nits
  • Kontrast: 5 000 000:1
  • Responstid: 5 ms
  • Tilkobling: Dual, 2xHDMI
Følg oss på Twitter
Følg Hardware.no på Twitter

Tilgjengelighet og pris

E50 vil finnes i størrelsen 20, 22 og 23 tommer (henholdsvis E2050T, E2250T og E2350T). E50 vil være tilgjengelig fra februar. Veiledende pris for modellen E2250T er 1820 NOK. Øvrige priser er ennå ikke fastsatt.

(Kilde: LG Electronics)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen