Homofile får egen mobiloperatør

Homofile dansker kan altså slippe å bruke en ”hetero-operatør”, dersom de ikke ønsker det. I tillegg er de som blir kunder hos GAYmobile med på å samle inn penger til det homoseksuelle miljøet i Danmark.

 

Prisen på tellerskritt er bare 69 øre per minutt og en SMS betaler de homofile danskene bare 19 øre for. 25 prosent av overskuddet til GAY mobile samles inn i et fond.

- BÃ¥de enkeltpersoner, grupper og organisasjoner kan søke, og allerede i januar deles de første 10 000 kronene ut, sier GAYmobiles administrerende direktør Thomas Bilgram i en pressemelding. Han legger til at hvor store summer som kan deles ut avhenger av hvor godt de blir mottat.

 

GAYmobile er en virtuell operatør, og deres avtale med CBB Mobil lar dem bruke tiden sin på det de synes er viktig. GAYmobile kommer nemlig til å lage både ringetoner og logoer skreddersydd for homofile, og la CBB Mobil ta seg av papirarbeidet.

- Homoer må altfor ofte nøye seg med heteroprodukter, sier GAYmobiles administrerende direktør Thomas Bilgram til Ekstrabladet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen