Test Homeopathy

Denne appen er ikke for skeptikere

...eller for noen andre for den saks skyld.

Format: Android
Pris: Gratis

Homeøpatisk medisin får gjennomgå av av den tradisjonelle medisinen om dagen. Hvorfor skal ikke vi ta stilling til, men noen hevder det virker – selv om ingen seriøs forskning har klart å bevise at det virker bedre enn placeboeffekten.

Homepathy.
Homepathy.

Appen Homeopathy er dessverre en stor skuffelse. Uten å ta stilling til om denne appen kan gjøre deg friskere, så er det flere grunner til at Homeopathy er en elendig app.

For det første er den overlesset med reklame. Da mener vi ikke bare et reklamebanner øverst på siden, neida – her får du reklame over og under og forkledd som en del av appen. Litt spesielt at du kan klikke på lenker som forteller deg om vin i en app som skal gjøre deg friskere.

Styr unna

Videre ser appen ut som den er laget en gang midt på 80-tallet. Joda, retro kan være kult, men dette er ikke kult. Ikke bare skjærer designen i øynene, men det hele er rotete og uoversiktlig. En prestasjon i seg selv så lite innhold denne appen har.

Det eneste du får her er nemlig et oppslagsverk som forklarer hva en rekke remedier (krystaller inkludert) skal være godt for.

Fravær av søkefunksjon er bare prikken over i-en. Vi håper denne appen ikke er representativ for homeøpatisk medisin, for dette var nemlig skrale greier.

Terningkast: 1

- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen