Hollow Man 2

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spesialeffektene var ett av få lyspunkter i den første filmen, men denne gangen er disse for det meste "usynlige" og mindre forseggjort. Noen av slåsskampene er redusert til ufrivillig selvparodiske opptrinn hvor skuespillerne hiver seg rundt og nærmest ser ut til å banke opp seg selv. Undertegnede måtte flere ganger bryte ut i latter under disse sekvensene, men om humoren var intendert vites ikke.

Se større versjon og flere bilder
Mindre forseggjorte spesialeffekter i "Hollow Man 2".

Bilde

Filmen er på ingen som helst måte av sjenerende dårlig fototeknisk kvalitet. Visuelt har filmen et mer dunkelt tilsnitt enn forgjengeren, og dette formidles med god kontrast og skarpe, fine bilder. "Hollow Man 2" presenteres i 16:9 anamorphic widescreen.

Lyd

Lydsporet til filmen heller ikke dårlig. Det ligger en fyldig suggererende tone i bakgrunnen gjennom hele filmen som kunne vært ganske så effektiv hvis bare manuset hadde fulgt opp. Lyden presenteres videre i Dolby Digital 5.1 og høres ren og klar ut.

Ekstramateriale

Den obligatoriske dokumentaren fra bak kulissene er standardisert og forutsigbar. Utover dette omfatter ekstramaterialet en artig gjennomgang av hvordan spesialeffektene ble lagt til, trinn for trinn. Som unødvendig fyllstoff finner vi en sammenligning av storyboardet og de faktiske scenene, samt et storyboard-galleri man kan bla gjennom dersom man virkelig vil kjede seg.

Konklusjon

I påvente av "Hollow Man 3", som slutten så åpenbart legger opp til, håper jeg produsentene innser at det faktisk er mulig å oppdrive et noenlunde originalt manus, også til en oppfølger. "Hollow Man 2" går rett på DVD, og det er kanskje like greit. Aller nødigst lar den seg overvære på TV en søvnig og regntung søndag ettermiddag, men utover dette frarådes det ettertrykkelig å bruke penger på denne likegyldigheten.

Hollow Man 2

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen