Holder 5 uker i standby

Philips har nå lansert en ny telefon som burde tenne hjertene til både jegere, øyhoppere og andre med kronisk strømmangel. Telefonen kaprer nemlig utholdenhets-kronen med sin standbytid på utrolige 850 timer.

Det skal tilsi at telefonen i teorien kan gå i over 5 uker uten å lades opp. Philips mener dette gjør telefonen ideell for å bruke på forretningsreiser, siden man slipper å tenke på å ta med lader og ekstra batterier.

Taletiden til Philips 650 er også helt i toppsjiktet, med en oppgitt levetid på 8,5 time ved kontinuerlig prating.

Til tross for sitt lave strømforbruk kan den nye telefonen by på det meste av teknologi vi er vant til fra dagens kamskjell-telefoner.

Skjermen er av den kraftige TFT-typen, og har en relativt standard oppløsning på 176 x 208 piksler. På utsiden finner man en fargeskjerm basert på OLED-teknologi. Den kan i tillegg by på 6 MB lagringsplass.

Noe man imidlertid ikke finner i 650 er et innebygget kamera. Man har i stedet mulighet for å kjøpe et kameratilbehør som klikkes på telefonen når man skal ta bilder.

Man kan også kjøpe en ekstra modul for å koble telefonen til TV-en, slik at man kan se på bilder man har tatt med kameraet direkte på TV-skjermen. Man kan jo i og for seg spørre seg hvorfor Philips har prioritert denne typen tilbehør til en telefon som ikke engang har integrert kamera.

Størrelsesmessig står ikke Philips 650 tilbake for andre kamskjellstelefoner. Målene på 88 x 46 x 25 mm tilsier en størrelse omtrent lik en E700, og vekten på 93 gram er heller ikke ulik den sør-koreanske konkurrenten.

Det er enda ikke klargjort hvor mye man må punge ut for Philips 650. Telefonen ventes ut i butikkene i løpet av høsten, men det gjenstår å se om selskapet i det hele tatt vil lansere den nye modellen her i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen