Hold Windows i form

Ccleaner er et populært program som kan brukes til å rydde skikkelig i Windows. Programmet kan både brukes til å fjerne programmer og unødvendige filer, og rydde opp i registeret, og det gjør jobben ganske grundig.

Erfaringsmessig skjer denne oppryddingen med Ccleaner uten komplikasjoner, men du bør uansett alltid ta sikkerhetskopi av viktige data før du foretar endringer på PC-en.

Det kan også være lurt å opprette et gjenopprettingspunkt i Windows før du eventuelt setter i gang med oppryddingen, fordi det kan alltid skje uhell. Du kan opprette gjenopprettingspunkt i Windows 7 via Kontrollpanel, System og sikkerhet, System, Systembeskyttelse, Oprett.

Utvidelse for Ccleaner

Ccleaner Enhancer er et tilleggsprogram for Ccleaner som utvider funksjonaliteten, og skal støtte over 270 programmer i tillegg til det Ccleaner gjør.

En ny versjon av Ccleaner Enhancer er nylig blitt lansert. Filen winapp2.ini er en konfigurasjonsfil som blant annet inneholder en liste over programmer som støttes av Ccleaner Enhancer. Dette inkluderer blant annet Srware Iron, Yahoo Messenger, Winrar, Windows Update Logs, Windows Live Messenger, VLC, Winamp, uTorrent, Valve Steam Logs, Gimp, SMplayer, Realplayer SP, Quicktime, MS Visual Studio, Kmplayer, Imgburn, Foxit PDF Reader og Foobar 2000.

Last ned

Ccleaner Enhancer kan lastes ned fra thewebatom.net. Programmet krever at Ccleaner er på plass fra før av, men du vil få muligheten til å laste ned Ccleaner under installasjonen, dersom det altså ikke allerede er installert. Brukere av Windows Vista og Windows 7 bør kjøre programmet som administrator – høyreklikk på programfilen/ikonet, og velg Kjør som Administrator.

(Kilder: Ghacks, The Web Atom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen