Hold på hatten, om en uke er det IFA-tid

Hold på hatten, om en uke er det IFA-tid

Høstens store messe blir sparket i gang om en ukes tid.

Den siste dagen i august braker det løs i Berlin, da er det nemlig duket for årets IFA-messe. Men, som på alle andre messer så er det alltid en eller annen lur produsent som finner ut at de skal lansere noe litt før alle de andre. Med andre ord, 29. august er egentlig datoen du bør merke deg, for da er det flere aktører som skal holde sine første pressekonferanser.

Undertegnede stikker nedover den 29. august på ettermiddagen, mens gjengen fra Amobil og Mobilen drar tidligere på dagen. Derfor kan du vente deg både bilder og annen moro allerede et par dager før messen egentlig starter. Deretter braker det løs med pressevisninger og pressekonferanser til den store gullmedalje på torsdag 30. Resten av uken blir en orgie i Ultrabooks, tynne TV-er og drøye oppløsninger.

Miss IFA viser frem en Vaio T.
Miss IFA viser frem en Vaio T.

Avtaleboken er rimelig stappfull og inkluderer møter hos Samsung, Sony, LG, Toshiba, Grundig, Acer, Lenovo og Panasonic. I tillegg kommer vi til å traske messen rundt både en og to ganger for å få med oss alt av andre ting.

Er det noe spesielt du vil vi skal titte etter? Intet loves, men, man vet aldri! OLED skal vi så klart hoste opp, det samme gjelder 4K-utstyr og Ultrabooks. Utover det har vi flere åpninger.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen