Hodesett til PC og stereoen

De fargerike hodesettene DR-350USB og DR-320DPV skal ifølge selskapet selv ikke bare fungere fint med din bærbare eller stasjonære PC, her er det også kvalitetslyd.

Hodesettene lar deg chatte med venner via VoIP, ta kommandoen i PC-spill, eller bare slappe av med yndlingsmusikken på øret. Begge kommer med en høykvalitets, retningsuavhengig mikrofon diskret innebygget i hodesettet, og det medfølgende talerøret sørger for at lyden overføres direkte fra munnen til mikrofonen, og reduserer bakgrunnsstøy. Talerøret kan fjernes ved behov, og forvandler hodesettet til smarte hodetelefoner for PC-en.DR-320DPV kommer med en 2.5 meter ledning med egen volumkontroll, mens DR-350USB kommer med en USB-adapter med integrert volum- og dempekontroll. I tillegg til å sørge for direkte digital tilkobling er dette en enkel måte å frigjøre plass for tilkobling av PC-høyttalere.

Nye DR-310DP er et superlett PC-hodesett med en diskret skjult mikrofon. Hodesettet kommer i friske fargealternativer som grønn, hvit, rosa og blå.

De nye PC-hodesettene er tilgjengelig fra og med april 2010, og vil koste fra 300 til 550 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen