Hodesett fra Microsoft

ZX-6000

I vår kom Microsoft med egne Webkamera med sin nye LifeCam-serie. I løpet av september slipper operativsystemprodusenten de første produktene i en ny serie av hodesett, kalt LifeChat. Dermed tar de for alvor opp konkurransen med Logitech og Creative på kommunikasjonsmaskinvare.

ZX-3000

LifeChat ZX-3000 er et ledningbasert bøylehodesett med integrert volumkontroll. Hodesettet har en mikrofon som kan vendes 180 grader. LifeChat 6000 er på sin side et trådløst hodesett med bluetooth, av den typen som festes på det ene øret.

Begge produktene har en egen knapp som skal gjøre det lett å bytte mellom å høre på musikk og svare på innkommende samtaler. Musikken settes på pause når noen anroper deg, og begynner igjen når samtalen er over.

Mens de fleste andre slipper Skype-baserte-produkter for tiden, har Microsoft sin egen programvare å ta vare på. Microsoft skriver dermed at LifeChat-funksjonene vil virke med Microsoft Live, og ikke noe annet.

ZX-3000 har en veilende pris på 249,-, mens storebror ZX-6000 vil koste rundt 549,-. Produktene er enda ikke på plass i butikkene.

(Kilde: Microsoft)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen