Guide

Hjemmesideplass

Det første du må tenke over er hva du vil at serveren skal støtte, hvis du er en nybegynner innenfor hjemmesidesnekring så anbefaler vi at du starter med å lage hjemmesidene i vanlig html. For dere som heller vil lage siden i for eks php eller asp, må da passe på at dere får en server som støtter det..

Dessverre så bruker de fleste tilbydere reklame på sidene dine, dette er nok noe du ikke kan gjøre noe med, du bør heller tilpasse siden din slik at reklamen ikke ødelegger for mye. Men det finnes heldigvis og noen norske hoster som tilbyr webhosting uten reklame.

Norske gratis hoster:
www.home.no
URL: http://home.no/dittnavn/
Reklame: nei
Lagrinsplass: 20 MB

www.start.no
URL: http://home.no.net/dittnavn/
Reklame: nei
Lagrinsplass: 30 MB

Diverse utenlandske hoster:
Geocities
TopCities
50megs
AngelFire
0 Catch
Tripod (norsk firma)

Få det du trenger:
Hvis du har spesifikke krav for eks en server som støtter PHP & MySQL så anbefaler jeg at du klikker deg inn på nettstedet InternetPlads.dk og søker der etter det du trenger.

Etter at du har skaffet deg en hostingplass og mener at url til siden din kanskje er litt for lang så kan du besøke nettstedet www.dot.tk. Der får du gratis .tk url som peker til din hjemmeside, tjenesten er enkel å bruke å anbefales.

Stabilitet og hastighet:
Det er et kjent fenomen at ikke mye av det du får gratis ikke alltid er like stabilt, og hvis du ikke betaler noe for det så kan du heller ikke kreve at alt skal være like stabilt hele tiden. Vi mener ikke at det er negativt og ha gratis webhosting men hvis du trenger en server som alltid funker og som er rask og stabil så er nok betalt webhosting tingen, prisene på webhosting generelt har sunket kraftig i løpet av de siste årene så har du råd så er det verdt å kjøpe seg webhosting i dag.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen