Hjemmeserver kan bli forsinket

Windows Home Server (kodenavn "Quattro") er en server for hjemmebrukere, basert på Windows Server 2003 R2. Hovedoppgaven til programvaren er å oppbevare og gi tilgang til filer, slik at flere PC-er og andre enheter i et hjem kan koble seg sammen mot samme server.

Microsoft hadde opprinnelig planlagt å slippe "Released-to-Manufacturing" (RTM)-versjon i juni, det vil si levering til produksjon, og den endelige vesjonen skulle lanseres i juli eller august. Nå er det imidlertid oppdaget rundt 2400 feil i programvaren.

Programvaregiganten har ikke gitt noen offisiell melding om en eventuell forsinkelse, men kun 15 prosent av feilene skal være fikset. Lanseringsdatoen kan bli utsatt.

Windows Server Home blir ikke sluppet i retailpakker, men som ferdiginstallerte OEM-versjoner i maskiner fra blant annet Hewlett-Packard.

Betatester?

Ønsker du å teste ut Windows Home Server kan du fylle ut dette skjemaet. For å kvalifisere som beta-tester må du disponere to eller flere PC-er, ha bredbåndstilknytning og en ekstra PC eller server som skal kjøre Windows Home Server.

(Kilde: Computerworld)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen