Hjemmefotosublimeringsskrivere fra Panasonic

Panasonic har ikke bare sluppet hele ti nye kameraer i det siste, de har også annonsert to nye skrivere for hobbybruk.

KX-PX20
KX-PX20

Både KX-PX20 og lillebror KX-PX2 er utstyrt med kortleser for SD-kort og LCD-skjerm for bildebehandling uten PC. KX-PX20 har fått en skjerm på 9,1 cm (3,6 tommer) mens lille KX-PX2 må nøye seg med bare 3,8 cm (2,5 tommer). KX-PX20 kan også kobles til en TV og vise lysbildeshow og så videre på den.

Begge skriverne kan skrive ut i ekte panoramaformat, men pressemeldingen fra Panasonic sier ingen ting om hastighet eller maksimal størrelse på utskriftene. Printerne er såkalte sublimeringsskrivere, og takket være et klart lag som legges over utskriftene blir bildene mere bestandige mot støv, riper og fukt, og skal i teorien kunne vare i over 100 år.

KX-PX2
KX-PX2

Selv om skriverne vil fungere med nær sagt hvilke som helst digitalkameraer, så er de spesielt tilpasset Panasonic Lumix-kameraer. Disse kameraene lagrer ekstra EXIF-informasjon som skriverne kan dra nytte av og som gir brukerne flere muligheter.

Tilgjengelighet og pris er ennå ikke kjent. Vi har ennå ikke lyktes å få kontakt med representanter fra Panasonic Norge som kan uttale seg eller gi ytterligere informasjon om skriverne.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen