Hitchhiker's Guide to the Galaxy blir spill igjen

Amerikanske Hothead Games, utvikleren bak DeathSpank-spillene og den kortlevde Penny Arcade-serien, har kunngjort at de lager spill basert på Douglas Adams' herlige bokserie The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.

Selskapet har sagt ekstremt lite om spillet, og forteller ikke hvilke plattformer det kommer til engang. I en kortfattet pressemelding sier de at de synes det er kjempespennende å være involvert i noe så legendarisk som Hitchhiker's Guide to the Galaxy, og at de hoppet på sjansen til å lage spillet.

De har også lansert et nettsted for sitt nye spill, uten at det gir mer informasjon. Forhåpentligvis planlegger Hothead å snakke litt om spillet snart ? kanskje under spillmessen E3, som finner sted om kort tid.

Dette er ikke første gangen vi får spill basert på Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Teksteventyrgiganten Infocom lanserte et offisielt spill i 1984, og her medvirket forfatter Douglas Adams under utviklingen. Dette spillet har siden blitt relansert i webform, med ekstra illustrasjoner. Du kan spille det gratis på nettstedet til BBC.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen