Hitachi utvider utvalget

Alternativ tekst mangler

Deskstar T7K500 og 7K160 ble varslet allerede i april i år. Likevel har det altså tatt omtrent et halvt år før harddiskene har kommet seg ut på markedet. Spesifikasjonene er ikke endret siden april. Dette innebærer 160 GB per plate, noe som gjør at man får harddisker med få plater med de fordelene dette bringer med seg.

Effektforbruket er oppgitt til 5 Watt for PATA-modellene med to plater og 6 Watt ved tre plater. For SATA-versjonene er effekttallene henholdsvis 6 og 7 Watt. Effektforbruket er oppgitt ved "idle".

Deskstar-harddiskene er beregnet for arbeidsstasjoner og spillmaskiner. For denne serien er det ytelse som står i fokus. Deskstar T7K500 er blant annet etterfølgeren etter testvinneren T7K250. Deskstar 7K500 har også vært til test her hos oss, men den nådde ikke helt opp.

For de som ønsker en mer stillegående harddisk, som ikke nødvendigvis trenger ytelsen fra Deskstar-serien stiller Hitachi med CinemaStar. Denne serien skal være optimalisert for video-streaming og bildekvalitet, hva som nå enn menes med akkurat det. I tillegg skal harddisk-serien være svært støysvak. CinemaStar har dårligere søketid og lavere cache enn Deskstar-serien.

Harddiskene har nå kommet seg på plass i butikkenes hyller.

(Kilde: Hitachi)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen