Historisk Vista-nedlasting

Alternativ tekst mangler

Nå kan alle som ønsker det laste ned og prøve Windows Vista Beta 2, men i en kommentar påpeker Paul Thurrot på sin nettside WindowsTIPro at denne betaversjonen er ganske uferdig og ustabil. Testere må regne med flere blåskjermer, men med tanke på at dette er en betaversjon er det egentlig naturlig.

Pågangen har så langt vært såpass voldsom at den er av nettstedet Bink.nu beskrevet som den største programvare-nedlastingen i historien, men det kan foreløpig ikke vises til noen tall. En Microsoft-representant skal i en lynmelding ha kommet med følgende uttalelse i forbindelse med nedlasting av Windows Vista Beta 2:

"So, we are literally saying that if we increased our bandwidth any further there's a possibilty of taking down the Internet - people might have problems with World Cup viewing, etc."

Microsoft skal ha delt ut produktnøkler for betaversjonen ti ganger raskere enn det som brukerne klarer å få lastet ned, og disse brukerne risikerer nå å måtte vente noen dager eller opp til en uke for å få lastet ned Vista Beta 2. Microsoft oppfordrer brukere til å bestille betaversjonen på en DVD.

Microsoft-produkter er i skuddet for tiden - i forrige måned slapp Microsoft en betaversjon av Office 2007, og det første døgnet ble den lastet ned 200 000 ganger.

(Kilde: Bink.nu)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen