Hils på LGs nye Android-telefoner

Nytt flaggskip og billigtelefon kan være avslørt tre uker for tidlig.

Det spekuleres i at dette er LG P880.
Det spekuleres i at dette er LG P880.

Det har ikke kommet så mange nye mobiler fra LG siden fjorårets Mobile World Congress. Nå nærmer det seg en ny mobilmesse, og det ser ut til at to av LGs nye Android-modeller har lekket noen dager før tiden.

Telefonene det dreier seg om heter P880 og P700. Dersom ryktene stemmer blir P880 LGs kommende flaggskip, og tar over etter fjorårets Optimus 2X og Optimus 3D.

Topp spesifikasjoner

P880 kan få en høyoppløst skjerm på 1280 x 720 punkter. Under skjermen på 4,7 tommer skal den være utstyrt med en Tegra 3-brikke fra Nvidia. På baksiden får den et kamera med åtte megapikslers oppløsning.

I tillegg til 16 gigabyte innebygget lagringsplass skal P880 få de nyeste trådløse trådløse teknologiene. Det betyr raskeste standard super-3G, Bluetooth 4.0 med støtte for strømsnilt treningsutstyr og NFC-brikke for utveksling av informasjon på korte avstander.

Mye ukjent om P700

Skjermoppløsningen på 640 x 480 piksler er foreløpig det eneste som er kjent omkring lillebror P700. Den relativt lave oppløsningen betyr at det sannsynligvis er snakk om en noe enklere Android-telefon.

Begge telefonene skal kjøre Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Avslørt av sertifisering

Modellene har dukket opp i oversiktene til UPnP-forum, som er en gruppe som jobber for å standardisere måten enheter fungerer i samme nettverk. I tillegg skal enkle profiler for telefonene ha blitt funnet på LGs egne hjemmesider.

Dersom ryktene holder vann får vi se mer til disse modellene på årets Mobile World Congress som går av stabelen i slutten av februar.

Produsentene som velger å lansere toppmodeller under årets Mobile World Congress kan sannsynligvis gjøre det uten å bli forstyrret av en av sine argeste konkurrenter. Samsung har nemlig valgt å utsette lanseringen av Galaxy S III til april eller mai.

(Kilde: slashgear.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen