Hete produkter fra Electroworld

Hete produkter fra Electroworld

Electroworld 2007 er godt i gang.

Messen er fyllt opp med godbiter for den teknologisk interesserte og her er det moro for både store og små.

Dette er noen av produktene du kan få oppleve på årets messe.

Les også:
Verdens kjedeligste messe...
Viasat lover HDTV innen jul
.
Spør om digital-TV
.

Et hav av TV

Om du har TV-dilla eller bare ønsker å betrakte mulige investeringsprodukter, så har Electroworld ekstremt mye å by på. Her er det nemlig fler apparater enn i et gjennomsnittlig norsk borettslag. Både små og store produsenter har stilt opp med sine produkter og du kan selv få oppleve forskjellen på full-HD TV-er og de som kun er HD-ready.


Om forskjellen er veldig stor får du bedømme selv.

Lysende apparat
Et av de mest interessante apparatene er kanskje Philips sin nye Aurea skjerm som lyser i takt med TV-en. Her kan du selv bestemme om belysningen er irriterende eller faktisk så behagelig som de påstår.Å kunne teste er jo halve poenget med en messe.

Mye lyd
Om du vil ha TV så bør du også vurdere et skikkelig høytaleranlegg. På dette området stiller ikke Electroworld dårligere enn i sin bildesektor. Her finner du en rekke mulige høytalerløsninger. Både de mer tradisjonelle og de som er mer eksperimentelle. Hva med dette blomsteranlegget for eksempel?


Gjør seg kanskje bra i en stue fylt med planter.

Høytalere til din MP3 spiller finnes det også nok av. Noen typer egner seg best i stua, andre er mer skapt for å ta med seg i parken. Her må det kanskje kjøpes dobbelt opp for å dekke alle behov.

Mobiler for alle
Mobiler er det også nok av på messen. Her finner du både musikkmobiler, kameramobiler, designmobiler og mobiler som egner seg best for arbeid. Om du spør meget pent hos Samsung så kan du også få teste en prototyp av deres nyeste mobil G600 med hele 5 megapixler kamera.


Om du derimot vil teste en skikkelig touchmobil så har både HTC og LG mobiler du kan trykke på.

Fyll teknologien med innhold
Det handler ikke bare om produkter på messen. Uten innhold er nemlig produktene lite verdt. Det finner du heldigvis mye av på Lillestrøm. Nokia gir fremvisning av sitt nye spillsystem Ngage og alle leverandørene av digitalTV står parate for å opplyse deg


OM du er usikker på hva du selv skal velge så er dette stedet for å ta en prat.

Kast et kamera
For å forevige det hele har heldigvis kameraprodusentene tatt seg turen. Her finner du alt fra Olympus sitt vann- og støtsikre kamera, til Nikon sitt speilrefleks med gigantisk telelinse. Hos Olympus kan du sågar ha gleden av å teste ut kameraet. Slipp det gjerne i bakken for å teste hvor sikkert det faktisk er.


Men for all del ikke gjør det samme med deres supermodell E3. Da vil du nok bli mindre populær.

Fremkall dine negativer
For å skrive ut bildene er en skikkelig printer tingen og også her finnes det produkter for alle. HP stiller blant annet sin nyeste skapning, C8180, med touch screen. Her kan du så og si printe alt.


Gamle negativer du gjerne vil ha fremkalt? Ikke noe problem, denne printeren takler også dette. Bare spør de som står der etter "Babyen" deres og de vil mer enn gjerne gi deg en test.

Spill alt du orker
For de yngre er kanskje ikke printer det mest spennende i verden. For disse er det derimot kanskje spill som er tingen. Dette er vel ingen hemmelighet og messen har derfor minst 5 områder fylt opp med konsoller og spill de kan teste.

Her finner du både Wii sports, Halo 3, det nye Simpson spillet og Rock Guitar III.


Så om far ønsker å prate om GPS-er, eller høre et foredrag om din mobile fremtid, så vil ikke barna ha problemer med å fylle tiden.

Også for de store
Og for at ingen skal tro noe annet, både far og mor vil nok bruke en god del av sin tid på messen foran en spillkonsoll.

Et slag tennis blant ektefeller er nok ikke det verste de kan bruke tiden på.

For å se disse og flere produkter fra messen så er det bare å bla gjennom billedgalleriet øverst i denne artikkelen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen