Het mobilsex førte til utrykning

Britisk politi satte i gang en full aksjon da de klokken to på natten mottok en oppringning fra en mobiltelefon på nødnummeret 999. Man trodde en kvinne ble torturert, ettersom man hørte dempete lyder av en skrikende kvinne og en mannsstemme i bakgrunnnen.

Politiet satte inn alle sine ressurser på å få sporet opp samtalen, som ble fastslått å stamme fra et bolighus i Stanley. I full fart ble biler sendt ut til åsstedet, og konstablene gikk i samlet flokk og banket på døren.

Et halvnakent par kom og åpnet døren, tydelig sjokkert over å finne flere politimenn på dørstokken. De forklarte at de kun hadde moret seg i sengen, og ikke kjente til noen nødoppringing.

Etterhvert viste det seg at kvinnen under den hete akten hadde kommet til å tråkke på telefonens 9-tast og ringe 999. Da befant telefonen seg på gulvet, noe som forklarer de dempede lydene man hørte på nødsenteret.

"Det var hyggelig for politiet å ankomme i forventning av å finne en mannlig misbruker, for siden å finne ut at det bare var et par som hadde det veldig så bra sammen", forteller en talsmann for politiet til Reuters.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen