Her velger du SIM-kort

Denne mobilen lar deg velge hvilket SIM-kort du vil bruke når du ringer.
Denne mobilen lar deg velge hvilket SIM-kort du vil bruke når du ringer.

Mange har flere enn ett mobilabonnement. Det er for eksempel vanlig med ett telefonnummer til jobb og et annet til privat bruk. Hadde det ikke da vært utrolig praktisk å ha begge SIM-kortene i én mobil?

Det hadde det selvsagt. I Asia har dette blitt stadig vanligere. Samsung har også laget en mobil med plass til to SIM-kort, nemlig D880. Denne mobilen finnes imidlertid ikke i Norge.

Har blitt presentert

– Vi har presentert telefonen for norske operatører og distributører, men vi synes ikke interessen har vært stor nok til at vi har lansert mobilen til Norge ennå, sier Erik Johannesson, PR-ansvarlig for Samsung i Norgen.

Johannesson forklarer at D880 selges i Russland, og der har interessen vært stor siden i høst.

D880 fungerer helt sømløst med to SIM-kort. Når du ringer ut fra telefonen kan du velge hvilket nummer du vil bruke, og du mottar samtaler fra begge telefonnumrene samtidig. Tekstmeldingene tikker også inn uansett hvilke av de to telefonnumrene de er sendt til.

– Med denne telefonen møter vi behovene til de som vil ha to separate telefonnumre, for eksempel ett til jobben og ett til privat bruk, forklarer Johannesson.

Etter at mobilskatten ble innført er det mange som har gått til anskaffelse av et privat abonnement i tillegg til jobbens SIM-kort. Dersom du har en mobil med to plass til begge SIM-kortene, kan du også være tilgjengelig på den private mobilen din på fritiden.

Interesse fra Brightpoint

Ingeborg Haugland, innkjøper hos distributøren Brightpoint, omtaler mobiler med dobble SIM-kort som interessante.

– Dersom Samsung hadde lansert D880 til Norge, ville vi nok kjøpt inn et lite parti for å sjekke interessen i markedet, sier Haugland.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen