Her snakker vi om mobiler

Her snakker vi om mobiler

I forumet finner du mer enn bare diskusjoner om hvilke mobiler som er best. Visste du for eksempel at det finnes en svært fyldig tråd som kun handler om tips til gode programmer til S60-baserte smarttelefoner som Nokia N95 eller Samsung Innov8?

I tråden "Anbefalte programmer for Symbian 9.x (S60v3)" har det siden 2006 blitt lagt til programmer som anbefales til disse telefonene, sammen med diskusjoner rundt disse programmene. Har du en S60-telefon anbefaler vi deg å ta turen innom.

Eier du en Windows Mobile-telefon finner du mange programmer og tips i tråden "Den store Windows Mobile-tråden". Som i S60-tråden er det postet lenker til programmer, og programmene diskuteres.

Alt om alt

Du finner også tråder som handler om enkeltmodeller. Ta for eksempel en titt på "HTC Touch HD - tips og triks"-tråden, eller tråden for "Gode Apps til iPhone".

I tillegg til dette finnes det en lang rekke diskusjoner om alt fra "Vibrerende varsling på Nokia N95" til den gode gamle "Mobilkafeen | Diskusjon rundt mobilrelaterte ting!", som har vært aktiv siden 2004.

Kort sagt: Er det noe du lurer på, eller vil du bare bli bedre kjent med mobilen din, er forumet stedet å starte.

For å skrive i forumet må du registrere deg som bruker »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen