Her ser du fotballen

I går ble hovedelen av fotballavtalen offentliggjort, og i 2009 få du fotball i flere kanaler, på web-tv, og så langt ser det ut som du kan få fulgt samtlige Tippeliga-kamper, landslaget og Adecco-ligaen på nært hold.

Både NRK og TV2
Fotballildsjelene Davy Wathne i TV2 og NRKs Arne Scheie har begge bitt negler den foregående uken, men nå får altså begge deler av drømmene sine oppfylt. Scheie er tilbake i velkjent rolle med lørdagsfotball, mens Wathne får styre fotballskuta hos TV2 på mandagene, og en kamp søndag.

Hva som skjer med de øvrige søndagskampene er foreløpig ikke klart, men TV2-sjef Alf Hildrum har vært helt klar på at det er et sterkt ønske for TV2 å kunne tilby sine seere disse gjennom TV2 Sport-kanalene. På overtid i går ble det imidlertid klart at TV2 beholder hovedkampen som sendes søndager kl. 20.00.


Alf Hildrum og TV2 fortsetter kampen for de øvrige søndagskampene i Tippeligaen.

Glede hos TV2
Etter mange hengehoder hos TV2 i forrige uke, har stemningen snudd, og selv om de har mistet monopolet blir det mye fotball å se på kanalen, og det til en vesentlig billigere penge enn det kanalen må ut med nå.

- TV 2 blir den største rettighetshaveren av norsk fotball også i kommende periode og seerne våre kan glede seg til mye god norsk fotball fra TV 2, på tv, web og mobil. Onsdag sa jeg at det ikke var noen god dag for TV 2, og jeg beklager at budet vi la inn sammen med vår nåværende partner Telenor ikke vant fram. Nå ser det ut som vi har fått på plass en bra løsning for tv, vi har en pakke for nettet, men vi mangler betal-tv-kampene på søndagene. Totalt sett får vi et fotballtilbud til våre seere neste år som er omtrent like bra som det er nå, sier Hildrum.til Kampanje.

Omfattende nettilbud
Det er helt klart at nett-TV har blitt viktigere de siste årene, og samtlige kamper vil vises på betalingsløsninger hos VG, Media Norge, Adresseavisen, Harstad Tidende-gruppen og Lyse. Til tross for at NRK kun har lørdagskampen i Tippeligaen, kan de være fornøyd med den økende interesse for Adeccoligaen og cupen for både kvinner og menn.

TV2 fortsetter å sende alle landskampene, og samtidig har de også sikret seg Toppserien for kvinner.

Foreløpig oversikt:
Lørdag: Tippeliga-kamp på NRK 18.00.
Lørdag: Adeccoliga kamp på NRK
Søndag: Tippeliga-kamp TV2 20.00
Søndag: Fire Tippeliga- kamper på internettplattformer og IP-TV av VG, Media Norge, Adresseavisen, Harstad Tidende Gruppen og Lyse.
Søndag: Tippeligamagasinet TV2
Mandag: Tippeliga-kamp TV2 Zebra, mest sannsynlig kl. 17.00

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen