Her kan du teste ut duppedingser før du kjøper dem

Teknofil Her kan du teste ut duppedingser før du kjøper dem

Her kan du teste ut duppedingser før du kjøper dem

Nettsted lar deg prøve nye produkter i 30 dager.

De som har en forkjærlighet for dingser og dippedutter kan sjekke ut YBUY.com. YBUY er en abonnementstjeneste som visstnok skal være en av de første av sitt slag. Tjenesten lar brukere prøve elektroniske dingser i 30 dager, før man deretter kan kjøpe produktet eller levere det tilbake. Til sammenlikning har norske butikker 14 dagers fri returrett.

Tjenesten koster 24,95 dollar (150 kroner) i måneden, og har blant annet iPad 2, iRobot Roombas, kameraer, kaffetraktere og mye mer i sitt sortiment. Kunder får fri frakt, og pakkene inkluderer et returskjema i tilfelle man ikke er interessert i et kjøp. Klarer man ikke å motstå den nye duppedingsen, kan man kjøpe produktet minus de 150 kronene man allerede har betalt.

Kvalitetssikring

Et av poengene med YBUY er å la forbrukere gjøre seg kjent med varer de kjøper på nett. Siden man ikke kan sjekke ut produkter på nett på samme måte som i en butikk, forsøker YBUY derfor å gjøre noe med dette. I tillegg tester de produktene, sjekker ut anmeldelser på nett og mottar eksperttips før de lanserer et produkt på siden sin.

Selskapet hevder at de jevnlig vil tilby produkter på salg, slik at kjøp gjennom YBUY skal bli mer forlokkende. Dette er imidlertid ikke alltid tilfellet, ettersom for eksempel iPad 2 blir solgt for veiledende utsalgspris.

Ta en titt selv på YBUY.com.

Tilgjengelighet

YBUY sender foreløpig kun til USA, og det blir spennende å se om de eventuelt utvider markedet med nye filialer rundt omkring i verden. Det er mulig å kjøpe varer fra den andre siden av Atlanteren, og slik skaffer du rimelige varer fra USA.

Om du kjenner til liknende tjenester som er direkte tilgjengelig i Norge, kan du gjerne dele det i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: TechCrunch)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen