Her kan du lære mer om hai

Amobils forholdvis nye podkast-avdeling vokser seg stadig større. I denne oversikten finner du nesten 40 000 forskjellige godbiter i form av video eller lyd.

Også den siste uken har det dukket opp en drøss nye sendinger. Her er fem av de mest populære.

For kampsportentusiasten

Dersom du interesserer deg for kampsport er det absolutt verdt å sjekke ut Inside Martial Arts-podkastene. Denne ukens episode tar for seg den realistiske, men beinharde kampsporten Commando Krav Maga, og en mer urealistisk oppvisning av Tae Kwon Do-organisasjonen Korean Tigers.

Se podkasten her >>

For deg som er nedfor

Med Barack Obama som nyvalgt president i USA, er det mange som ytrer ønsker om forandringer i landet. We're 3! byr på en hund som har store drømmer om å flytte inn i Det Hvite Hus. Synge kan den også.

Se podkasten her >>

For kjøkkensjefen

...Eller for de som har mindre peiling på matlaging. Startcookings podcaster gir deg tipsene du trenger for å snekre sammen dagens måltider. Denne uken er det en kjapp salat som står på menyen.

Se podkasten her >>

For deg som vil lære mer om Norge

VG Netts Rampelys var til stede på lanseringen av Disney-filmen Bolt. I sendingen intervjuer de blant annet Mr.T, som demonstrerer hva han kan om vikinger, Leiv Eriksson og Oslo. Med vekslende hell.

Se podkasten her >>

For deg som er redd for hai

Ecogeeks: Science Video Podcasts lærer deg denne uken hvorfor haier er flotte skapninger og har et ufortjent dårlig rykte. Sjekk også ut de andre sendingene fra programmet dersom du vil lære litt om veldig mye.

Se podkasten her >>

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen