Her har du gratisspillene til ferien

For de 10 spillene vi har funnet frem er faktisk gratis. Spillene er i en rekke forskjellige genre, som arkade, eventyr, hjernetrim, strategi, action, med mer. Mange av dem er nye versjoner av kjente og kjære klassikere.

Super Mario Planet

Nå kan du bli med den populære rørleggerhelten Mario ut på nye eventyr. Dragen Bowser har igjen vært på ferde og kidnappet prinsessen. Din oppgave blir å hjelpe Mario med å redde prinsessen og halve rørleggerriket.

Her kan du laste ned gratis Super Mario PlanetZelda

Zelda er ett klassikk og populært eventyrspill fra Nintendo-64. Du hjelper hovedfiguren Link gjennom en rekke fantasifulle verdener, fylt opp med bonuser, horder av fiender, snille og behjelpelige vesener. I dette spillet får du en lett blanding av action, eventyr, rollespill og gåteløsing. Ditt mål er å redde prinsessen Zelda som blir holdt til fange av trollmannen Ganon.


Her kan du laste ned gratis ZeldaJetris

Med mobilspillet Jetris får du timevis med byggende underholdning. Jetris er nemlig kloningen av det populære spillet Tetris. Etter hvert som tiden går kommer klossene raskere ned i brettet. Klarer du utfordringen det er å stable dem sammen i tide?


Her kan du laste ned gratis JetrisHold'em high
Er du en gamlebr? Liker du utfordringer? Da bør du prøve ut Hold’em high som er en populær pokervariant.


Her kan du laste ned gratis Hold’em highDiamond Rush

Diamond Rush er et hjernetrim-eventyrspill for alle aldere, hvor du hjelper muldvarpen Krotikus gjennom 19 brett.

Her kan du laste ned gratis Diamond RushSinfahs lair

Sinfahs lair er et klassisk plattformspill for mobilen din. I dette spillet må du komme deg vekk fra en robotinfisert planet. Du har klart å kræsjlande på denne planeten, og målet ditt er å finne veien hjem igjen. Den eneste måten du kan komme deg hjem på, er ved å kjempe mot robotenes leder Sinfah og vinne.


Her kan du laste ned gratis Sinfahs lair


Pocket Snejker

Pocket Snejker er kloningen av det klassiske og populære hjernetrimspillet Snake, er dette mobilspillet det perfekte tidsfordrivet. Du styrer slangen og målet ditt er å spise opp all frukten på brettet og ikke deg selv.

Her kan du laste ned gratis Pocket SnejkerBlackJack

Nå får du muligheten til å spille det verdenskjente strategi og kortspillet BlackJack, også kjent som Twenty-One på mobilen din. Klarer du kunsten å vinne over huset?

Her kan du laste ned gratis BlackJackArkanoid – ZBall

Liker du en god blanding av hjernetrim og strategi? Da er dette mobilspillet noe for deg. Arkanoid – Zball er nemlig kloningen av det populære spillet Arkanoid. Målet ditt for dette spillet er å skyte ned alle brikkene for hvert brett. Du har tre liv for hvert brett.

Her kan du laste ned gratis Arkanoid - ZBall
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen