Her er Zune-tilbehøret

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Til iPoden din får du tak i alt fra dorullholdere til eget undertøy som du kan kle på musikkspilleren. I tillegg til det litt mer nyttige tilbehøret. Men hva med Zune? Her er det som finnes på markedet i dag.

Microsoft selv har sluppet tre forskjellige tilbehørspakker; Home A/V Pack for hjemmet, Zune Car Pack for deg som bruker Zune i bilen og Zune Travel Pack for deg som skal ha med deg Zune å reise.

Alternativ tekst mangler

Zune Home Pack - Gjør Zune til et mediasenter
Zune Home Pack er en pakke som skal inneholde alt du trenger for å bruke Zune-spilleren i hjemmet. Hjemmepakken inneholder en lader, en dockingstasjon, en kabel for å koble Zune-spilleren til TV og HiFi-anlegg, en fjernkontroll og en kabel for å synkronisere Zune mot PC-en.

Dockingstasjonen er en sentral med innganger for både TV- og HiFi-kablene, synkroniseringskabelen og laderen. Dockingstasjonen har også mottaker for fjernkontrollen. Det vil si at alt du trenger å gjøre er å plassere Zune i dockingstasjonen når du kommer hjem, for å høre på musikk eller spille av film fra Zune - direkte til TV-en din.

Zune Home Pack vil koste ca 100 dollar, som tilsvarer omtrent 660 kroner.

Alternativ tekst mangler

Zune Travel Pack - Fleksibilitet i høysetet
Zune Travel Pack er en reisepakke. Her finner du en lader, en fjernkontroll, et hodesett, en bæreveske og en synkroniseringskabel.

Fjernkontrollen er av den typen som henger på ledningen til hodesettet, slik at du enklere kan styre musikken når du er på farten. Hodesettet skal ifølge Microsoft være av "premium" kvalitet. Altså bedre enn det som orginalt følger med i Zunes salgspakke. Bærevesken beskytter Zune-spilleren, og synkroniseringskabelen kan være greit å ha når du skal overføre musikk fra den bærbare PC-en.

Zune Travel Pack vil koste ca 100 dollar, som tilsvarer omtrent 660 kroner.

Alternativ tekst mangler

Zune Car Pack - Spill musikken på bilstereoen
For deg som vil ha all musikken på Zune også når du sitter i bilen, eller om du rett og slett vil overdøve skranglelydene i bilen din, kan Zune Car Pack være en god investering. Pakken inneholder en FM-tuner og en billader.

FM-tuneren lar deg høre på musikken fra Zune i bilen din trådløst, og du har samtidig mulighet til å lade opp spilleren fra sigarettenner-uttaket i bilen.

Zune Car Pack vil koste ca 80 dollar, tilsvarende omtrent 530 kroner.

Uorginalt tilbehør
Det er sannsynlig av vi får seg store mengder uorginalt tilbehør for Zune, slik som med iPod. Så langt er det labert med slikt tilbehør på markedet, i og med at Zune såvidt har blitt lansert. Men i likhet med iPod ser vi at høyttalersett med forsterker er på tilbehørslisten.

Alternativ tekst mangler

I september annonserte VAF sitt nye stereoanlegg for Zune. I denne boksen finner du en forsterker som leverer 100 watt. Vi ser at det kompakte stereoanlegget har fått et eget basselement, i tillegg til et par mellomtone- og diskant-elementer.

VAF har ikke gått ut med veiledende pris på Zune-stereoanlegget.

Zune er ventet å være tilgjengelig i Norge til våren. Da er det sannsynlig at vi også finner litt mer tilbehør i butikkene.

(Kilder: Microsoft, cliczune.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen