Her er Xperias X-faktor

Mye og mangt har blitt skrevet om det neste flaggskipet til Sony Ericsson, men noen funksjoner har allikevel gått relativt ubemerket hen i verdenspressen. Ifølge Idg.se, er det tre ting ved Sony Ericsson Xperia X1 som folk flest ikke vet om:
 
Lysdioder, In Hand og bedre videokvalitet enn andre mobiler.
 
1. Lysdioder
Xperia har fire såkalte lysdioder rundt mobilen, som signaliserer for eksempel tapte anrop, eller om du har mottatt en SMS. Det betyr at du umiddelbart kan se om noen har prøvd å ringe deg, eller du har mottatt en ny tekstmelding.
 
Praktisk? Kommenter saken i forumet. 

(Artikkelen fortsetter under videoen.)
 
2. Handango In Hand
Apple har App Store, Nokia har Nokia Download og Software Market, mens Google har Android Market. Sony Ericsson Xperia X1 leveres med et lignende nedlastningsprogram/shop, kalt In Hand. Det betyr at du kan laste ned software og spill til din Xperia. Selskapet Handango står bak In Hand.
 
3. Bedre videoopptak
Med 3,2-megapikselkameraet på Xperia kan du filme i VGA-oppløsning med 640 x 480 piksler (0,3 megapiksler), noe som vil gi bedre kvalitet på videoene. Flertallet av andre mobiler med videoopptak støtter nemlig kun 352 x 288 piksler (0,1 megapiksler).
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen