Her er videoene vi sensurerte

Dette var årets aprilspøk :)

I begynnelsen av mars kåret vi lesernes beste mobilvideoer, der Erlend Storsul Opdahl stakk av med seieren for videoen Uoppmerksom. Prosessen med å se gjennom videoene var ikke alltid like hyggelig. Ikke alle fikk med seg teksten om at vulgære og upassende videoklipp ville bli fjernet omgående.

I tillegg til alle videoene som var med i konkurransen fikk vi inn tolv klipp vi vurderte som upassende, og vi var også usikre om alle de involverte i videoene ville samtykke til at vi lot dem ligge til alles skue.

Mange av videoene er slett ikke dårlig laget, selv om innholdet ikke egner seg for de yngste. Vi har derfor tatt en ringerunde til innsenderne for å forsikre oss om at vi kan publiserer videoene i en ny konkurranse.

Vi lokket med nok en Nokia N93i som premie til førsteplassen, og fikk grønt lys fra syv av innsenderne. Det er dere lesere som bestemmer hvem som skal stikke av med seieren, noe dere gjør ved å stemme på et av klippene under. På samme måte som i forrige konkurranse vil en av de som stemmer bli trukket ut som vinner av en Nokia N93i. Du stemmer ved å gi poengsum i vinduet som dukker opp under videosnuttene.

NB! Du må være over 18 år for å se videoene og delta i konkurransen.

1. Trening i dusjen
2. BH på vift
3. Uhell med kniv
4. Å elske en hest
5. En ekte rumpetaske
6. Balls of steel
7. Snikende tiger, stor mage

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen