Her er vibrasjonsarmbåndet

Deksler kan du lage selv ved hjelp av printeren din. (Foto: BlueQ)
Deksler kan du lage selv ved hjelp av printeren din. (Foto: BlueQ)

BlueQ har laget et armbånd som vibrerer når noen ringer deg. På den måten bør det være nærmest umulig å gå glipp av samtaler. Armbåndet kobles til mobilen din via blåtann.

Det kan være en grei løsning når mobilen ligger i jakkelommen og du vanligvis ikke ville kjent vibrasjonen. For hva er sjansen for å ikke kjenne vibrasjonen til noe du har strammet til rundt håndleddet ditt?

Og det beste av alt: Armbåndet har utskiftbare deksler. Du kan selv lage deksler, alt du trenger er en printer som kan skrive ut ut motivet på Qskin-papir.

På den måten kan du tilpasse armbåndet til din egen stil, enten du går med olabukse og ensfarget t-skjorte eller kler deg i frakk og nagler.

Armbåndet har imidlertid ikke mer enn 30 timer hviletid, noe som betyr at du må lade det ganske så ofte. Og sannsynligvis oftere enn du lader mobilen din.

Om armbåndet kommer til å selges i Norge med det første er usikkert. Prisen er så langt heller ikke kjent. Det som imidlertid er kjent, er at det snart blir tilgjengelig via BlueQs nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen