Her er verdens tynneste luksustelefon

Mobiado er en luksusmerkene på linje med Vertu og TAG Heuer som tilbyr mobiltelefoner med en prislapp som vi vanlige dødelige kun kan drømme om å få pille på. Denne uken hev også Mobiado seg på tynnis-bølgen som har ridd mobilmarkedet de siste to årene, men sin nye Professional 105 ZAF.

Safir og aluminium

(Foto: Mobiado)
(Foto: Mobiado)

Ifølge Mobiado skal 105 ZAF tilby "moteriktig design og stabilitet med en tykkelse på kun 1,06 cm". Mobiado selv sier at dette er den tynneste telefonen i luksusmarkedet, og frister videre med en safir-krystall festet til fronten, i tillegg til deksler av aluminium.

Og dersom prislappen og designen ikke skulle være nok for å overbevise, kommer 105 ZAF med et to megapikslers kamera, 1 GB internminne, støtte for 3G og GSM, Bluetooth og e-poststøtte. Altså er det ikke bare det ytre som teller.

Dessverre for Mobiado, eller deg dersom du skulle ønske deg litt luksus, så hjelper det ikke bare å være tynn. Telefonen veier småvoksne 162 gram, altså mer enn selv noen av de største slagvåpnene du finner på mobilmarkedet i dag.

Og når det kommer til tykkelsen så er 1 cm ikke særlig mye å skryte av. Samsung X820 er kun 0,69 cm tykk, og dermed nesten halvparten av tykkelsen til 105 ZAF, og mest sannsynlig mindre enn halvparten av prisen.

Prisen ukjent

Dessverre for alle kjøpelystne så har ikke Mobiado oppgitt noen pris eller lanseringsdato på telefonen. Men i og med at Mobiados telefoner bruker å ligge godt over 10 000 kroner i pris, er nok dette noe som nytes best dersom du er vant til Champagne til frokost og aksjespekulasjon som tidsfordriv.

(Kilder: Mobileburn)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen