Her er våre nye lokaler

Som enkelte sikkert har fått med seg har vi flyttet til nye lokaler. Etter omlag to uker med ny adresse er det absolutt på tide med en liten presentasjon av hvordan det ser ut. Grunnen til at vi har flyttet til nye lokaler er sammenslåingen av teknologisidene til Edda Media og A-Pressen.

Tidligere møterom, nå testrom for skjermkort, SSD-er og HDD-er.
Tidligere møterom, nå testrom for skjermkort, SSD-er og HDD-er.

Selve flytteprosessen var en utfordring i seg selv, med flyttefolk som knapt snakket engelsk og kom fra hver sine verdensdel. Kassene til Akams testrom havnet på vårt testrom, og kassene til vårt testrom havnet overalt. Som om det ikke var nok måtte vi gjennom flere runder med romleken, der vi flyttet utstyret vårt mellom hver gang. Likevel, nå er ting på plass, og vi er svært godt fornøyde med resultatet!

Våre nye testbenker for skjermkort
Våre nye testbenker for skjermkort
PSU-, kjøler- og støytesting
PSU-, kjøler- og støytesting

Hele gjengen er samlet i åpent landskap, med salgsavdeling og drift på hver side. Det betyr kort vei når noe er galt. I tillegg har vi nå to rom til Hardware.no som begge fungerer som testrom og lager. I et tidligere møterom har vi ordnet oss til med testing av skjermkort, SSD-er, harddisker og minnemoduler. Her er det lyst og trivelig, men det er vel ikke alle som er like fornøyde med at HW-gjengen har sørget for at det er et møterom mindre på huset.

Produktfoto
Produktfoto

I det siste rommet har vi hovedlager, fototelt, samt testutstyret for støymåling, kjølere og strømforsyninger. Her er det fullt av kabler, rør i taket og annet rart. Med andre ord en nerdebule uten sidestykke.

Jørgen finner dagens tema, Hello Kitty er en av favorittene.
Jørgen finner dagens tema, Hello Kitty er en av favorittene.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen