Her er ukens spillanmeldelser
Teknofil

Her er ukens spillanmeldelser

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Den siste tiden har det kommet en rekke nye spill på markedet. Her kan du lese anmeldelser av de viktigste.

Resident Evil 5
Genre: Skytespill.
Plattform: PS3 (testet), Xbox 360.

Karakter: 8/10.

I Resident Evil 5 skal du ut på nok zombiejakt. Du spiller zombiejegeren Chris Redfield som må ta turen til et ukjent afrikansk land for å rydde opp blant en landsbybefolkning som har en umettelig appetitt på hjerne. Dette skytespillet er mer taktisk enn det du normalt kan forvente av et skytespill, men for de sarte der ute kan vi berolige om at spillet langt fra er skummelt. Men du kan forvente å møte blodtørstige zombier utstyrt med både dynamitt og spader i jakten på ditt hode. Din oppgave består i å holde den umettelige horden på avstand i samarbeid med din partner Sheva Alomar som gjerne kan spilles av en venn, eller du kan la maskinen ta jobben.


Spillet er lekkert og gjennomarbeidet og grafikken ligger på et høyt nivå. Her får du moro fra begynnelse til slutt, men noen klassiker er det ikke snakk om.

Les hele anmeldelsen av Resident Evil 5 hos Gamer.no.

Eternal Sonata
Genre: Rollespill.
Plattform: Playstation 3, Xbox 360 (testet)
.
Karakter: 5/10.

I Eternal Sonata trer du inn i drømmeverdenen til komponisten Frederik Francois Chopin på dødsleie. Spillet serverer en historie som spinner rundt store filosofiske spørsmål om livet, døden og kjærligheten, men historien makter dessverre aldri å komme i mål. Målet i spillet er å komme seg gjennom et landskap hvor du må bekjempe fargerike monstre, dessverre vil du oppleve at den samme kampen gjentar seg gjennom hele spillet.


Landskapet i spillet er vakkert presentert og lydsporet, som bygger rundt Chopins egne verker, er absolutt gjennomarbeidet. Men med personlighetsløse avatarer, rotete handling og lite variert action klarer ikke dette spillet å klatre høyt opp på lista.

Les hele anmeldelsen av Eternal Sonata hos Gamer.no.

Naruto: Clash of Ninja Revolution 2
Genre: Slosspill
Plattform: Wii
Karakter: 3/10.


Naruto: Clash of Ninja Revolution er langt fra noen revolusjon på spillfronten. Kledd i tegneserieaktig animasjon skal du som en av 30 avatarer forsøke å sloss deg frem til heder og ære i kamparenaen, men det spørs om du orker å holde spillet ut. Her har du lite utvalg av angrepsfunksjoner og spillet har gjort lite for å utnytte Wii-kontrollens muligheter. Her er det bare å trykke løs på A og B-knappen, riste litt i Wiimoten og slenge med nunchukken, uansett hva du gjør så er det lite grunn til å tenke finesse. Du kan forsøke å få mer liv ved å peke på helsemåleren med Wiimoten, men dette får du trolig liten tid til om du vil overleve i det hele tatt.


Da hjelper det heller ikke at den medfølgende historien er fortalt på en måte som gir deg mest lyst til å snu hodet vekk fra skjermen. Om du har forsøkt eneren og ikke ble imponert over den, så vil dette spillet imponere enda mindre.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Tom Clancy's Hawx
Genre: Flyspill.
Plattform: PC (testet), Xbox 360, PS3.
Karakter: 6/10.


Tom Clancy-serien er mest kjent for sine taktiske skytespill. Denne gangen har de tatt turen opp i luften, og det er verdt en titt. I spillet får du i oppgave å gjennomføre diverse tokt som jagerflypilot. Her skal du både fly eskorte, bekjempe fiender på bakken og selvfølgelig i luften. Spillet har spesielt fokus på luftkamper, som kanskje også er det som appellerer mest til flyfantaster.


Spillet gir helt grei underholdning, men fiendene dine er sjeldent svært intelligente. Det tar ikke lange tiden før du har gjennomført de 20 brettene på enspillerdelen. Heldigvis har spillet også en flerspillermodus som byr på litt mer valuta for pengene.

Les hele anmeldelsen av Tom Clancy's Hawx hos Gamer.no.

Casebook: Episode 2
Genre: Krim
Plattform: PC.
Karakter: 5/10.


En ung mann er død, er det snakk om et drap og hvem er morderen? Dette er oppgaven du får servet i Casebook: Episode 2 hvor du som politimann utstyrt med kamera får i oppgave å undersøke åstedet. Kameraet er såpass avansert at det også vil oppdage spor om du sliter med å finne de selv. I tillegg har du en lab til rådighet hvor du i beste CSI-stil kan undersøke sporene du har funnet.


Spillet er langt fra spesielt avansert, men historien er interessant og presenteres godt. Utviklerne kunne gjort mer for å utvikle selve spilldelen av spillet og her er det et potensial som forhåpentligvis følges bedre opp i neste utgave. På den positive siden koster spillet knapt 100 kroner.

Les hele anmeldelsen av Casebook: Episode 2 hos Gamer.no.

Deadly Creatures
Genre: Plattform
Plattform Wii
Karakter: 4/10


Dette spillet er i utgangspunktet nyskapende, men det klarer likevel ikke gi noe nytt når det kommer til stykket. Spillet er satt til en ørken som er fylt opp med småkryp. Har du araknofobi er neppe dette spilelt for deg for her finner du både edderkopper, skorpioner og store biller. De har alle en ting til felles, de er rimelig aggressive. Du på din side må som skorpion eller edderkop komme deg gjennom brettene ved å sloss, grave og utforske.


Det er slossingen som står i sentrum i spillet, og den er mildt sagt lite engasjerende. Da hjelper det heller ikke at selve historien i spillet ikke makter å skape særlig motivasjon. Spillet kunne tjent på å videreutvikle både landskap, slossekvenser og selve utforskningsaspektet. Det er litt kult å leke aggresiv skorpion, men ikke kult lenge nok.

Les hele anmeldelsen av Deadly Creatures hos Gamer.no.

Les også:
Mer Metal Gear i April.
Gudfaren på ny visitt.
Sniktitt: Ghostbusters: The video game.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen