Her er ukas spillanmeldelser
Teknofil

Her er ukas spillanmeldelser

Spillverdenen er i stadig utvikling og vi følger nøye med. Her er ukas spillanmeldelser.

Madworld
Plattform: Wii.
Genre: Action
Karakter: 8/10


Madworld er spillet som virkelig spenner ben på Nintendo Wii som kun familievennlig. I dette svar/hvitt-spillet har kun blodet farger og utviklerne har spandert mye rødfarge på dette spillet. I spillet spiller du den hardbarka karakteren Jack som hendig nok har operert inn en motorsag i armen. Du har i oppgave å bekjempe terrorister som har beleiret byen Varrigan City for å kjøre et gigantisk blodig gameshow hvor du selvfølgelig er deltaker. Metoden er å tilføre dine fiender mest mulig smerte på mest kreativt vis.


Spillet er bygd opp i tegneseriegrafikk som gir tidelige assosiasjoner til filmen Sin City og underveis må du gjennomføre en rekke minispill. Her legges det opp til mye blod og gladvold og en enorm dose humor. Spillet har utnyttet Wiimotens funksjonalitet på en god og kreativ måte, som samtidig henger sammen med volden som foregår på skjermen, en vold som kanskje kan bli vel mye av det gode. Spillet har absolutt underholdningsverdi, men en pause en gang i blant må til for å kunne fortsette med gleden i behold.

Les hele anmeldelsen av Madworld hos Gamer.no.

Codename: Panzers Cold War
Plattform: PC
Genre: Strategi
Karakter: 6/10


Panzers Cold War leker med tanken på hvordan den kalde krigen kunne ha utviklet seg, og ifølge spillet skal vi være glade for at denne krigen aldri ble het. Her støter NATO og Warzawapaktens medlemmer sammen i et virkelig storoppgjør. Din oppgave er å lede NATO til seier.

Gjennom spillet agerer du gjennom forskjellige hærførere og skal på best mulig måte holde kontroll på dine bakkestyrker. Her styrer du alt fra intrikate tankser til bakkestyrker som har tunellgraving som spesialitet. Dessverre agerer ikke alltid styrkene slik spesialiteten deres skulle tilsi, og det trekker noe ned. Men kjøretøyene er helt klart det mest spennende momentet i spillet. Om du har spilt lignende spill før vil du fort kjenne deg igjen, og du vil ikke få noen ny opplevelse her. Men om du liker både sjangeren og krig så er ikke dette spillet et dårlig kjøp.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

F.E.A.R. 2: Project Origin
Plattform: PC, PS3, XBOX 360 (testet).
Genre: First Person Shooter
Karakter: 8/10


F.E.A.R. 2 er spillet for deg som likte eneren, og likte du ikke eneren så vil du uansett like dette. Tradisjonen tro får du i oppgave å kjempe deg fremover i jakten på løsningen av historien, men dette spillet underholder deg ikke. Det gjør langt mer enn det, det skremmer faktisk nesten vettet av deg. Og det er en god ting. Intensiteten holder seg konstant i spillet, du vet aldri hva som skjuler seg rundt neste hjørne og kampsekvensene er godt bygd opp. Lik som eneren kan du slå over i sakte film om det hele skulle bli for vanskelig.


Spillet har både historie, grafikk og spillbarhet på plass. Det er rett og slett et fantastisk skytespill. Men om du er lettskremt bør du kanskje vurdere om dette spillet egentlig er noe for deg, for skummelt er det garantert.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

House of the dead: Overkill
Plattform: Wii
Genre: Skytespill
Karakter 7/10


House of the dead: Overkill tar det beste fra Tarantinos film Planet Terror og plasserer det i spillverdenen. Din oppgave er å skyte ned blodtørstige zombier og det i overmonn. Midt oppi det hele har utviklerne fått inn Grindhouse, exploitation, «mother fucker» og mye blod og blandet det sammen i en herlig pakke.

Om du vil ha et spill som utelukka er prepubertal underholdning på sitt aller, aller verste, da er The House of the Dead: Overkill en sikker vinner. Historia er helt på trynet, men du ler. Det er umulig å ikke le av de håplause tinga som blir sagt i spillet. Det er som en skikkelig dårlig B-film, med skikkelig lavt budsjett, men moro er det likevel. Spillet byr på knall underholdning for både en og to spillere.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no
.

Les andre spillanmeldelser fra denne uken.

Shellshock Bloodtrails
Shellshock er, om ikke annet, et vellykket antikrigsspill.

Men of War
Krigsspillet med mye innhold.

Puzzle Quest: Galactrix
Puzzle Quest: Galactrix minner svært mye om forgjengeren, men det har dessverre skjedd negative endringer.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen