Guide

Her er TV-ene du bør kjøpe

Den norske sommeren har vist i den siste tiden at det ikke er noe selvfølge med kun sol og varme dager, og i fortvilelse over at regner høljer ned kan et alternativ være å benytte sjansen til å kaste ut den gamle bilderørs-TV-en.
Flatskjermen har for alvor tatt over TV-markedet, og både plasma- og LCD-tilbud preger forsidene til de ulike nettsidene.

Her kommer tips til hva du bør se på av flatskjermer, og hvor du finner de billigst. Vi har tatt for oss størrelsene 32, 40 og 50 tommer, og funnet frem tre forskjellige prisalternativer.

Prisene på de forskjellige skjermene har vi funnet frem ved hjelp av vår prissøketjeneste, og vi jobber forløpende med å gjøre tjenesten enda raskere, hente priser fra flere aktører, og målet er å utvikle Norges beste søketjeneste på sikt. Bruk derfor linken ovenfor og gi oss din tilbakemelding på hva du ønsker forandret eller utbedret. Vi vil også gjøre oppmerksom på at vi ikke ennå har fått testet modellene i teksten nedenfor, men har tatt utgangspunkt i spesifikasjon i forhold til pris. Vi har ikke tatt med eventuelle ekstra kostnader som for eksempel frakt.

32 tommere:
Er du ute etter en billig, men til prisen en god utstyrt 32toms flatskjerm, kan du ta en nærmere kikk på Samsungs LE32B355. Skjermen er HD-ready, og har støtte for MPEG 4 og innehar for eksempel 2 HDMI-kontakter. Beste prisen vi fant på denne skjermen i skrivende stund var 3490 kroner hos NetonNet.no. Se Samsung LE32B355 i Prissøk

Har du lyst å legge på litt for å kunne få blant annet Full HD, samt i tillegg også ønsker en sportsvennlig skjerm, er kanskje Philips´ 32PFL8404 et godt alternativ for deg. Apparatet håndterer oppløsninger opptil 1920 x 1080 og har ett 100Hz-panel. Den har også Ambilight-belysning, samt støtte for MPEG 4 for å nevne noe. Beste prisen i vårt søk ble 7442 kroner hos PCKiosken.no. Se Philips 32PFL8404 i Prissøk.

Er kun det beste godt nok, og 32 tommer er størrelsen du vil ha, er det verdt å ta en titt på de nye LED-LCD-skjermene. Dette er det nyeste innen bakgrunnsteknologi, og gir deg knallgode bilder. Samsung har en modell som heter UE32B7050, og den har foruten LED, også ett ekstremt tynt design. Med denne skjermen har du mulighet å se YouTube-snutter direkte på TV-en, og kan også vise frem bildesamlingen via PC-en trådløst. Datakjeden var billigst på denne skjermen med en pris på 12 995 kroner. Se Samsung UE32B7050 i Prissøk.40 tommere:

Flatskjermer blir stadig større, og ønsker du deg en rimelig 40-toms stor flatskjerm, kan Samsungs LE40B535 være et godt alternativ. Skjermen håndterer Full HD, samt har høy kontrast, MPEG 4-støtte og godt med tilkoblinger. Laveste prisen har Komplett.no med 5995 kroner. Se Samsung LE40B535 i Prissøk.

Det finnes mange gode 40 toms TV-er, og har du lyst på en skjerm som har Full HD, men i tillegg vil ha 100 Hz-panel, MPEG 4-støtte og enkel menyer, er Sony KDL-40W5500 kanskje noe for deg. Vi har tidligere testet den foregående modellen W4500, og årets modell later til å ha beholdt kvaliteten. Beste prisen i vårt søk ble Netshop.no, med en pris på 9695 kroner. Se Sony KDL-40W5500 i Prissøk.

Vil du ha det nyeste av teknologi, med høy multimedia fokus, vil vi anbefale deg å ta en nærmere ditt på Samsung UE40B8050. Her får du ett apparat som gir deg LED-bakgrunnsbelysning for knallgode farger og kontrast, sammen med ett 200 Hz-panel og fulle muligheter for å koble skjermen oppimot internett, der du for eksempel kan se snutter for YouTube eller hvordan været blir de nærmeste dagene. Etter litt søking viser det seg at Elprice.no har den beste prisen, med 18 995 kroner. Se Samsung UE40B8050 i Prissøk (Elprice.no er ikke med).50 tommere:
Samtlige skjermer vi har tatt for oss så langt er utelukkende LCD, men vi har på ingen måte tenkt å utelate plasma. Er budsjettet litt stramt, men allikevel kan du tenke deg en større skjerm, som i tillegg bør kunne vise Full HD og ha bra med tilkoblingsmuligheter? Da kan LGs 50 tommer store 50PS3000 være et godt alternativ. Skjermen håndterer 1920 x 1080 punkter, har 100 Hz-panel og tre HDMI-kontakter. Beste prisen på denne i vårt søk ble Komplett.no, men en pris på 8489 kroner. Se LG 50PS3000 i Prissøk.

Vil du unne det en stor skjerm, fullspekket med teknologi, og som i tillegg bør være plasma? Da kan Panasonics nye TX-P50V10 være en modell det er verdt å kikke litt nærmere på. Modellen byr på det siste innen NeoPDP, som gir skjermen en vesentlig tynnere og mer eksklusivt utseende. Utenom ett nett design er skjermen velegnet for raske bilder og er THX-sertifisert. Amentio har den laveste prisen på 18 624 kroner. Se Panasonic TX-P50V10 i Prissøk.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen