Dette skal være Blackberry Thunder. (Foto: RIM?)

Her er trykkskjerms-Blackberry

Det har lenge vært kjent at RIM, produsenten bak de populære Blackberry-telefonene, har en trykkskjermmobil på vei. Nå ser det ut til at det første bildet av telefonen er lekket.

Det er nettstedet Boy Genius Report (BGR) som presenterer bildet. Bildet viser en skjerm som dekker nesten hele fremsiden at telefonen. Under skjermen sitter det fire taster, ikke ulikt det du finner på Windows-telefoner. I tillegg sitter det to taster over skjermen: En tastelåstast og en play/pause-tast.

Tastaturløs, ikke tasteløs

Det tar ikke slutt på tastene der heller. På sidene av telefonen sitter det to snarveistaster pluss volumtaster. Detter er altså en tastaturløs trykkskjermmobil med mange taster.

Hvor BGR har fått bildet fra er uvisst, men det ser ut til å stamme fra bruksanvisningen til telefonen. Nettstedet har lang tradisjon med å være tidlig ute med ny informasjon om kommende telefoner, så av erfaring er trolig informasjonen reell.

LTE?

Nettstedet har tidligere lekket informasjon om spesifikasjonene til telefonen, som hittil bare er kjent under kodenavnet Thunder. Under panseret skal du blant annet finne LTE-teknologi (3,9G), som er den neste oppgraderingen av 3G-nettet, og som skal kunne gi deg en nedlastingshastighet på 100 Mbps.

(Kilder: Boygeniusreport.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen