Guide

Her er studentguiden -08

(bilde:istockphoto.com)
(bilde:istockphoto.com)

Studentene har allerede kommet i store mengder til landets studiesteder, de aller fleste har kjøpt seg en bærbar PC, men det er ikke alt som må til for en PC-vennlig studiehverdag. Det er mye programvare og tilbehør som må til for at studiehverdagen blir så effektiv som mulig.

For de som enda ikke har fått kjøpt seg en bærbar anbefaler vi å ta en titt på våre anbefalinger. Vi anbefaler generelt de små og lette maskinene med 14,1-tommers skjerm eller mindre. For dem som har behov for eller ønsker kraftige maskiner blir det gjerne en 15,4-tommers maskin istedet. Vi anbefaler ikke 17-tommers og større på grunn av at maskinene blir såpass store at det er vanskelig å ta dem med seg på skolen og det å skulle få plass til den på skolebenken.

Vi vil komme med noen tips i denne guiden som viser alternativ programvare i forhold til betalprogramvare. Det er nemlig ikke nødvendig å betale mange penger for å få god nok programvare innen de fleste områder, enten det gjelder Office-programvare, bildebehandling, antivirus eller lignende. I tillegg til dette vil vi komme med tips for tilbehør og informasjon om garantier og eventuelle forsikringer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen