Her er spesifikasjonslisten

Det har dukket opp en fyldig spesifikasjonsliste for den lynraske HTC Touch HD 2, også kjent som HTC Leo. Ingenting er offisielt bekreftet av HTC, men den samme kilden har produsert en rekke bilder og ytelsestester av telefonen. 

Touch HD 2 skal bli lansert med Windows Mobile 6.5.1. Modellen skal også være mulig å oppgradere til Windows Mobile 7, og har da blant annet støtte for såkalt "multitouch".

Skjermoverflate av glass

Skjermenoverflaten skal være laget av glass. Som tidligere rykter og videoer har vist, er skjermen kapasitiv. Altså reagerer den på berøring av fingeren, og du trenger ikke trykke inn skjermen.

Touch HD 2 skal kunne dele internettforbindelsen fra mobilnettet over Wi-Fi, slik at du rekordenkelt kan surfe på internett via PC-en mens du er i farten. Gjennom mobilnettet støtter telefonen HSDPA i makshastighet på 7,2 Mbps. 

320 MB hurtigminne

Av maskinvare har telefonen etter ryktene 320 MB hurtigminne, og en prosessor på 1 GHz. Brikkesettet er av typen Qualcomm MSM8250. Batteriet i telefonen er på 1230 mAh, noe som kanskje er litt puslete i en så kraftig telefon. 

Kameraet skal kunne knipse i fem megapikslers oppløsning. Brikken er av typen CMOS, og autofokus er på plass. I dunkle omgivelser kan du ta de to LED-baserte fotolampene til hjelp for å gi lys til motivet.

Telefonen har en 3,5 mm minijack-utgang, slik at du kan plugge inn et vanlig hodesett. I pakken skal det følge med et slikt hodesett, sammen med en billader, en monteringsløsning for bilen samt de vanlige elementene som lader og USB-kabel. 

Du kan se alle spesifikasjonene på wmpoweruser.com.

(Kilde: pocketnow.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen