Her er Sony Ericssons nye musikk-mobil

Live with Walkman satser på musikk og sosiale medier.

Det var en stund siden vi hørte noe om musikkmobilene fra Sony Ericsson med Walkman-logoen på seg. Med Sony Ericsson Live with Walkman lover selskapet en mobil for deg som elsker både musikk og Facebook.

Ikke den tøffeste maskinvaren

Spesifikasjonene til mobilen er ikke det heftigste vi har sett. Med en prosessor på 1 GHz, 320 MB arbeidsminne og en 3,2-tommers skjerm med en oppløsning på 320 x 480 piksler, skjønner man at den ikke er ment som en konkurrent i toppklassen. Live with Walkman fokserer heller på det selskapet kaller «dyp integrering» av sosiale medier, og musikk.

Mobilen har en dedikert Walkman-knapp som tar deg direkte til musikkavspilleren, samt tilgang til Facebook via de fleste innebygde applikasjoner. Sony Ericsson skryter også av lydkvaliteten på mobilens innebygde høyttalere, og «Qriocity», en musikktjeneste som lar deg oppdage og høre ny musikk. Denne tjenesten skal være ekslusiv for Sony Ericsson-brukere.

Kommer i år

Mobilen har et fem megapiksel-kamera på baksiden, som skal kunne ta opp videoer i 720p, samt et VGA-kamera på framsiden. Live with Walkman har også støtte for opptil 32 GB lagringsplass, ved bruk av microSD-minnekort. Mobilen skal kjøre Android Gingerbread 2.3 da den kommer i butikkhyllene.

Prisen for Sony Ericsson Live with Walkman er fortsatt ikke annonsert, men mobilen vil bli sluppet en gang i fjerde kvartal i år.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen