Her er Sony Ericsson "Emelie"

Sony Ericsson har for tradisjon å bruke jentenavn på ulanserte modeller før de får en endelig plassering i navnerekkene. Sist ut nå er "Emelie", som i følge nettstedet SE-NSE skal være en noe enklere telefon i et lavere prissjikt med en hittil ubrukt designform fra Sony Ericssons side.

– Sprudlende design

Med dette mener SE-NSE at telefonen skal ha en helt ordinært klassisk utforming med et vanlig sølvfarget tastesett. Men utseendet beskrives som "bueformet og sprudlende" og menytastene som "ganske merkelige".

(Foto: SE-NSE)
Dette skal være "Emelie". (Foto: SE-NSE)

Uten at spesifikasjonene kommer noe klarere frem mener folkene bak SE-NSE å vite at "Emelie" får den siste utgaven av Sony Ericssons menyer, som tidligere har vært forbeholdt selskapets dyrere telefoner. I tillegg skal "Emelie" ha en 240 x 320 punkters høyoppløst skjerm og et to megapikslers kamera. Telefonen skal ikke ha autofokus.

Wi-fi og GPS skal også være mangelvare.

Under 2000 kroner

Det sies ingenting om hva "Emelie" faktisk kommer til å hete eller i hvilken produktserie telefonen kommer. Men prisen skal ifølge SE-NSE være mellom 150 og 200 Euro, som tilsvarer vel 1200 til 1600 kroner før skatter og avgifter er lagt til.

(Kilde: SE-NSE, Engadget)

Kommentarer (20)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen