Her er SMS-klemmen

Nå har det kommet en løsning for de som føler at de ikke greier å uttrykke følelsene sine bra nok gjennom vanlige tekstmeldinger og multimediemeldinger. Den nye oppfinnelsen har fått navnet HUGMS, og innebærer enkelt og greit at man kan sende en klem til de man er glad i.

For å "klemme" noen må man først investere i selve HUGMS-enheten, som rett og slett er en elastisk klump man skal klemme. Denne har innebygd blåtann-støtte, slik at klemmen blir overført til mobiltelefonen din i form av tekst.

Teksten som dukker opp på mobiltelefonen din varierer etter hvor hardt du klemmer HUGMS-klumpen. Et lett trykk genererer teksten "hug", mens en skikkelig bamseklem sannsynligvis ville resultert i noe ala "HHHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG". Etter at teksten er generert sender man denne videre til den man vil klemme via SMS.

Dermed har man muligheten til å gi et ærlig uttrykk for følelsene sine, selv når man befinner seg milevis borte fra sin kjære. Om det kan måle seg med en ekte klem kan imidlertid diskuteres.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen