Dette bakspeilet har innebygget GPS. (Bilde: Illustrasjon)

Her er sladrespeilet som kan alt

Dette bakspeilet viser deg ikke bare hva som er bak bilen din, men har også innebygget GPS og mye annet. Oppfinnelsen kommer, ikke overraskende, fra Kina. Det er elektronikkprodusenten MCD som har laget enheten, som heter så mye som "Multifunction GPS Bluetooth Rearview Mirror System".

GPS-mottakeren har 12-kanals GPS-støtte, og en liten skjerm på venstresiden av enheten serverer deg GPS-anvisninger. Skjermen skal være 3,5 tommer stor, og innebygget i bakspeilet finner du en pekepenn. En ryggesensor følger også med i pakken, slik at du enkelt får vite hvor nært du er bilen bak deg når du lukeparkerer.

Viser video og spiller musikk

I tillegg til dette, har enheten støtte for minnekort av typen SD, og kan både vise video og spille av musikk. Høyttalere er innebygget i speilet. På toppen av det hele tilbyr "speilet" fem forskjellige spill du kan kose deg med på rasteplassen.

Enheten har et innebygget oppladbart batteri, men kan trolig også plugges direkte til sigarettenneren slik at du slipper å ta bilens bakspeil med deg inn på kvelden for å lade det opp.

Om speilet kommer til Europa er uvisst. MCD er en av de ledende produsentene av sikkerhetsprodukter i Kina, men er ikke kjent her i Europa.

(Redferret.net)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen