Her er Samsungs nye tøffing

Samsung M110

Dimensjoner: 10,9 x 4,8 x 1,8 cm, 95 gram.
Skjerm: Ukjent
Minne: Ukjent
Kommunikasjon: Ukjent, sannsynligvis GSM 1800, 1900 (ubekreftet), GPRS, Bluetooth.
Kamera: 0,3 megapiksler
Underholdning: Ukjent
Annet: FM-radio
Pris: Rundt 1350 kroner

Tidligere denne uken skrev vi om Samsungs nye M110, som er laget for å tåle ekstra tøff behandling. Nå er mobilen offisielt lansert her til lands.

Den nye telefonen er laget for å tåle både dårlig vær og dårlig behandling. Dekselet til M110 er laget i gummi, noe som skal både hindre riper og dempe støt dersom du mister telefonen i bakken.

Du har også mulighet for å låse fast batteriet i telefonen slik at det ikke faller ut under tøffe tak.

Telefonens skjerm er i herdet glass, slik at den beskyttes bedre mot riper og hakk. Hvor stor skjermen er, er foreløpig uvisst. Men ut ifra Samsungs egne bilder, ser skjermen ut til å være en av de minste som finnes på markedet i dag.

Alle telefonens åpninger, som til ladeplugg, er beskyttet av gummilokk.

Sertifisert

Samsung skryter av at M110 er "sertifisert i henhold til den internasjonale beskyttelsessertifiseringen IP-54". Sertifiseringen skal garantere at telefonen tåler fukt, vannsprut og små partikler. Under tester av telefonen ble den sertifisert til 4 av 5 poeng for motstandskraft mot små partikler og 4 av 7 poeng for motstandskraft mot vannsprut.

M110 er på ingen måte spekket med avanserte funksjoner og egenskaper. Telefonen har verken støtte for edge eller 3G. Skal du surfe på nett, må du derfor nøye deg med GPRS og en stor tube tålmodighet.

For lokal kommunikasjon har telefonen Bluetooth, men det er foreløpig ukjent om det dreier seg om versjon 2.0 eller den eldre og tregere 1.2-versjonen.

Utdatert kamera

M110 har et innebygget kamera. Med dette kan du bare ta bilder i en oppløsning på 0,3 megapiksler. Kameraet er med andre ord fullstendig utdatert sammenliknet med de fleste andre mobilkamera i dag.

Den nye telefonen vil koste rundt 1350 kroner når den kommer i butikkhyllene i mars neste år.

(Kilder: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen