Denne uken har vi testet en skikkelig skivebom av en telefon, så vel som Samsungs nye kamerakonge. (Bilde: Illustrasjon)

Her er sakene du bør ha fått med deg

Nyheter og begivenheter

KillBill har fått hemmelige eiere

Nutel er konkurs, men KillBill lever videre
Mobiloperatøren Nutel har gått konkurs, etter krangel med Ventelo. Et nytt selskap overdrager virksomheten og lover deg markedets beste priser. Nå ser det ut som operatøren får navnet KillBill Telecom. 

Les om overdragelsen »
Les om krangelen med Ventelo »

Er dette Nokia N96?Er dette Nokia N96
Nå ser det ut som Nokia har en ny skyvetelefon, som kan se ut som en oppfølger til N81. En forumbruker på det russiske nettstedet Mobile Review har lagt ut en rekke bilder av telefonen. 

Les hele saken »

NÅ kan du bruke mobilen på flyetNÅ kan du bruke mobilen på flyet
For første gang kan du bruke mobil på flyet. Ryanair har lenge vist interesse for å tillate passasjerene sine mobilbruk, men franske Air France vant kappløpet denne uken.

Les hele saken »

N-Gage utsatt - igjen

N-Gage blir forsinket
Med en ny strategi ønsker Nokia å gjenopplive N-Gage som et program til alle avanserte Nokia-telefoner, men nå har produsenten støtt på problemer i programutviklingen. Foreløpig er lanseringen utsatt til i januar, uten at noen dato er spesifisert. 

Les hele saken »

Network Norway kjøper One Call

Network Norway kjøper Talkmore
Network Norway og Tele2 har allerede igangsatt utbyggingen av Norges tredje mobilnett. Nå kjøper selskapet Talkmore, og dermed 100 000 kunder i det samme glefset. OneCall har allerede flyttet kundene over til Network Norways mobilnett. 

Les hele saken »

Glem megapikslene

GLEM megapikslene
Megapikslene sier faktisk ikke noe mer enn hvor store bilder du tar. Dårlig optikk og bildebrikker kan fortsatt sørge for at mobilene tar grisedårlige bilder. Nå skal imidlertid et nytt test- og karaktersystem fortelle deg hvor gode bilder mobilen faktisk tar.  

Les hele saken »

Guider

Hold mobilen din i live

Hold mobilen din i live
I denne guiden viser vi deg en liste med tips for hvordan du tar vare på din nye mobil. Denne guiden er bare den første i en serie med komplett oversikt oversikt over hvordan du setter opp mobilen din og hva du kan bruke den til. 

Les guiden »

Tester og sniktitter

Julens beste mobilkjøp

JULENS BESTE MOBILKJØP
Å velge mobil kan være svært vanskelig. Gjennom året har vi testet nær sagt alle mobilene som har dukket opp i butikkene. Her er våre mobilanbefalinger, som forhåpentligvis gjør valget enklere. 

Les anbefalingene 

Samsung G800

Test: Samsung G800
G800 er Samsungs feteste kameratelefon. Utenpå esken står det påstemplet "fotografens valg" (oversatt), og at kameraet har fem megapikslers oppløsning og en drøss med funksjoner understreker at kameraet står i høysetet. Likevel er det nettopp på kameradelen i testen at G800 svikter. 

Samsung SGH-F330

Test: Samsung F330
Nye F330 fra Samsung er den telefonen du definitivt ikke bør stikke under noen juletre. Den feiler på nær sagt alle punkter, og har eksempelvis ubrukelige taster, og et elendig kamera. 

Les hele testen »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen