motorola_e8_rokr (Foto: ukjent)

Her er ROKR E8

Motorola har ikke akkurat hatt noe bra år. Først svikter salget av selskapets populære Razr-telefon, så detter selskapet ned på tredje plass over verdens største mobilprodusenter og så må toppsjefen Ed Zander gå av.

Men lekkasjer fra det amerikanske teletilsynet tyder på at selskapet nå har en ny designtelefon klar, som kanskje kan bremse nedturen. E8 ROKR har dedikerte styringstaster for musikk og et eget styringshjul til å styre musikken og navigere i menyene med.

Tidlig kjent

E8 ROKR har vært fremme i rampelyset tidligere i vinter, men da som et usikkert rykte og ikke bekreftet som et ekte Motorola-produkt. Da ble det sagt at telefonen skulle ha et helt spesielt system for tastebelysning, der tastene ble usynlig når de ikke var i bruk. I tillegg skal telefonen skille mellom musikk- og talltaster, slik at de første kun er synlige når mp3-spilleren er på, mens talltastene kun er synlige når du skal skrive en melding eller taste et nummer.

Designet forøvrig tyder på at E8 får en relativt liten skjerm med ukjent oppløsning.

Informasjonen fra FCC tyder videre på at E8 har micro-USB port, en egen knapp for tastelås, kamera, blåtann med A2DP, EDGE og plass til minnekort av typen microSD under batteridekselet.

Men når?

Det foreligger ingen informasjon på når E8 er å finne på mobilmarkedet eller når telefonen vil lanseres.

(Kilder: Phonescoop, MobileMag, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen