Her er ROKR E2

I stedet for å la Apples musikkprogram ta opp plass, har Motorola valgt å sparke ut iTunes for å gi plass til mer musikk. Med det interne minnet har du plass til rundt 100 låter, mens du med minnekort kan fylle hele 2 GB med musikk om du ønsker det.

Og skal du flytte over rundt 500 låter fra datamaskinen til mobiltelefonen er det en fordel om det ikke tar for lang tid. Til forskjell fra førsteutgaven av ROKR har E2 fått støtte for USB 2.0, slik at overføring går kjapt og greit.

iRadio
I tillegg har E2 fått støtte for FM-radio. Under navnet iRadio har Motorola i tillegg introdusert et helt nytt konsept. Den fungerer ikke bare som de andre radioene vi har sett på mobiltelefoner hittil, men har det lille ekstra.

Motorola lanserer nemlig også en abonnementstjeneste som lar deg laste ned 435 reklamefrie radiokanaler, som fungerer på samme måte som podcast. Dermed kan du se frem til mange timer med god musikk.

Musikkspilleren på E2 settes enkelt i gang med en dedikert knapp rett under skjermen, og er enkel å navigere. For selv om det E2 ikke er resultatet av et samarbeid med Apple, er funksjonaliteten i MP3-spilleren påfallende lik den vi finner fra Apple.

Med dedikerte knapper for både avspilling og spoling, fungerer ROKR E2 plettfritt som MP3-spiller.

OROKRFiffig tilbehør
For å gjøre også lytteopplevelsen så god som mulig har ROKR E2 fått en vanlig mini jack-inngang, det vil si – du kan bruke hvilket som helst av favoritthodesettene dine på den.

I tillegg har Motorola lansert en rekke Bluetooth-tilbehør på CES. Vi falt spesielt for O ROKR som er et samarbeid mellom Oakely og Motorola. Det er ikke første gang selskapene samarbeider, men den nye O ROKR-solbrillen har fått stereo Bluetooth-hodesett.

Solbrillene sitter godt, lydkvaliteten er god, men vi foretrekker fortsatt solbriller som også kan brukes uten øreplugger stikkende ut på hver side.

Motorola har ogsÃ¥, som vi har skrevet tidligere, lansert Miniblue denne uken.

Mer enn musikk
Vi får ikke se ROKR E2 før om noen måneder, trolig nærmere sommeren, men når den kommer har den også andre godsaker på menyen.

Som seg hør og bør har den et 1,3 megapikselkamera og mulighet for videoopptak. Skjermen er 2 tommer og viser 240 x 320 punkter, og dette sammen med en fargeoppløsning pÃ¥ 262 000 farger gjør at bildene kommer godt til sin rett.

 

I tillegg bør det nevnes at du finner nettleseren Opera på den Linux-baserte mobiltelefonen. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med ROKR E2.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen