Her er robot-telefonen

(Klikk for større bilde - Foto: Akihabara News)
(Klikk for større bilde - Foto: Akihabara News)

Først kom lekene som forvandlet seg til roboter, så kom filmen om dem, og nå mobiltelefonen som gjør det - ihvertfall nesten. Den japanske operatøren Softbank lanserer nå den første mobiltelefonen du kan bygge om til en lekerobot.

Softbank 815T PB er laget av Toshiba, og skal selges som en spinoff-effekt for den japanske dramaserien Ketai Sousakan 7. Serien handler, kanskje ikke så overraskende, om roboter, og telefonen skal dra paraleller til serien ved at den kan bygges om til en lekerobot med både armer, bein og animert ansikt i skjermen.

Det verste er kanskje at telefonene faktisk er ekte og ment for bruk. Blant spesifikasjonene som skiller seg ut finner vi 3G-støtte, TFT-skjerm med 240 x 320 punkters oppløsning og 3,2 megapikslers kamera.

Det som ikke kommer helt frem er hva slags nett telefonen støtter. For selv om det er et normalt syn å se folk i Japan løpe rundt med romskiplignende dingser inntil øret, hadde det vært stilig å se reaksjonen her hjemme dersom du ble observert i samtale med en robot inntil øret.

Heia Mecha og Transformers, sier bare vi.

(Kilder: Gizmodo, Akihabara, Scottjanousek)

Kommentarer (8)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen