Her er RiksTVs nye PVR

Veien har vært lang og ikke helt uten hindringer, men nå er nok en PVR-mottaker klar for kunder hos RiksTV. Dette blir den andre mottakeren med opptaksfunksjon som er tilgjengelig.

250GB lagringsplass
For ikke lenge siden kom Grundig sin PVR på markedet slik at kunder hos RiksTV endelig kunne ta opp programmer de ikke rekker å se. Nå er nok en PVR-mottaker klar, denne gangen fra Sagem.

- Vi har valgt å satse på en innspillbar digitalmottaker med 250 GB kapasitet ettersom dette er mer enn nok lagringsplass for folk flest. Dermed får vi redusert kostnadene, og det norske folk får et rimeligere alternativ, sier Tom Ragnar Aulesjord, salgsdirektør for Sagem Norge.

Mottakeren kan kobles til TV via HDMI og heter DTR 94250T HD. Dette kan tyde på at mottakeren i teorien kan takle HD-sendinger. Desverre er slike kanaler enda ikke tilgjengelige i RiksTV sitt tilbud.


Sagem lover at DTR 94250T HD skal være brukervennlig.

Tar RiksTV inn i fremtidem
Mottakeren skal ifølge pressemelding automatisk lagre to timer av sendingen du ser på. Det betyr at du kan begynne opptak midt i filmen og likevel få med starten i opptaket. Mottakeren har samtidig mulighet til å ta opp to sendinger samtidig. Ifølge Sagem vil RiksTV sine kunder nå være med å ta steget inn i fremtiden.

- Vi er stolte av Sagems nye PVR-mottaker for RiksTV. Nå får nordmenn med TV-antenne tilgang til fremtidens TV-funksjoner. Sagem har lang erfaring med å utforme digitalmottakere, og våre kunder kan derfor føle seg trygge på at Sagem er garantisten for driftsikre, forbrukervennlige og solide digitalmottakere, sier Aulesjord.

Hvor mye de nye mottakerne vil koste når de kommer i butikkene i november er ikke kjent.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen